Ny tur til Trondheim – Ryger

Ny tur til Trondheim

Søndag reiser vi til Trondheim for å møte Charlottenlund i en ny vrien bortekamp. Vi håper at den fine utviklingen fortsetter fra de to siste kampene og at vi på ny klarer å levere en god prestasjon slik at poengene denne gang blir med på flyet sørover søndag kveld. Kampen streames på youtube, info om tilgang i artikkelen.

Charlottenlund har åpnet sesongen bra og har som oss 2 seire og et tap. Vi merker oss at de i deres eneste hjemmekamp slo sterke Viking TIF og viser klar at de har kvaliteter. Charlottenlund er i gang med sin 5. sesong i 1. divisjon etter at de rykket opp 2016/2017 sesongen. Vi har møtt de både i 18/19 og 19/20 sesongen og det er derfor ikke noe nytt bekjentskap for oss. CSK har i sine 4 sesonger i 1. div to 6 plasser og to 9 plasser og året vi rykket opp til 1. div kom de på plassen foran oss på tabellen.

Vi håper på en like god kamp som mot Herulf Moss. Foto: Hans Lie

Ser vi på deres kamper hittil i år så viser det at for å slå CSK må du som oftest lage mange mål. CSK ligger på et snitt på 29 scorede målog vi registrerer at de gjorde hele 35 mål mot Viking TIF. Heldigvis kommer vi med et forsvar som har spilt to gode kamper på rad og som forhåpentligvis på nytt skal demme opp for målhungrige angrepsspillere.

Vi reiser til Trondheim med mer eller mindre skadefri tropp der det pr idag er kun Andre Gjøse Jakobsen som er ute med skade. Kampen streames på youtube til 59,- og kan tilgang kan kjøpes her:

Har du ikke muligheter til å se kampen «live» så kan denne streames her:

https://csk.hoopla.no/sales/360801010