Nytt tap, nå venter Viking TIF onsdag – Ryger

Nytt tap, nå venter Viking TIF onsdag

Vi reiste til Oslo for å revansjere den svake prestasjonen mot Melhus, istedenfor revansje ble det nytt tap og nok en gang rant målene inn bakover. Allerede onsdag er det kamp mot ubeseirede Viking TIF fra Bergen og en fin mulighet til å slå tilbake.

Foto: Stig Håvard Dirdal

I sesongoppkjøringen var vi gode bakover, i de to siste kampene har vi ikke vært til å kjenne igjen og med over 30 mål i sekken har vi tapt fortjent mot to lag vi har ambisjoner om å holde bak oss på tabellen. Som i kampen mot Melhus var det et svært uerfarent Rygerlag som entret banen. Etter en periode med store skadeproblemer på nøkkelspillere har det blitt et stort ansvar på den yngre garden. Starten på sesongen har gitt mer læring enn poeng, den læringen skal vi nå ta med oss videre inn mot de kommende kampene.

Mye armer og bein og lite rytme framover og bakover. Onsdag er vi underdogs når serieleder Viking TIF kommer på besøk.
Foto Svein Erik Fylkesnes

Med sentrale spillere spillere ute med skade som Robart Jansen, Lars Henrik Hygen, Kjetil Johansen og Tobias Primdal samt at Trondur Mikkelsen og Julian Kragensteen har kun trent på halv maskin så har vi ikke klart å holde prestasjonene i kamp oppe på det nivå som kreves. Gledelig var det at Trondur var tilbake mot Nordstrand i godt gammelt driv, vi trenger både han og flere av de andre med rutine fra dette nivået for å få det beste ut av den unge troppen vi har.

Allerede onsdag er det ny kamp mot Viking TIF. For første gang i år går vi inn i en seriekamp som underdogs og har mulighet til å spille med senkede skuldre og gjøre det vi kan for å slå tilbake.