ØIF: Viking bør spille i Rema 1000 ligaen – Ryger

ØIF: Viking bør spille i Rema 1000 ligaen

ØIF Arendal viste ingen gjestfrihet i de 2×30 minuttene kampen pågikk og tok med seg begge poengene hjem til Sørlandet. Men kjekt å få gode skussmål rundt kamparrangement og ikke minst at en av de toneangivende klubbene i Norge mener vi hører hjemme i Rema 1000 ligaen.

Helgi og Viking gjør mål mot ØIF. Foto Hans Lie

La det være sagt med en gang. Vår retur til eliteserien handler om å ta poeng, ikke lovord. Vi skulle gjerne byttet ut fine ord med poeng. Men når vi møter et så godt lag som ØIF Arendal og de er påskrudd fra start vet vi alle at det sannsynligvis ikke er her «kampen for tilværelsen» avgjøres.

Vi reiser oss. ALLTID. Foto; Trine Nessler Wichmann

Da er det kjekt å registrere at en av foregangsklubbene i Rema 1000 ligaen setter pris på å spille i Stavanger og håper at det spilles i elitehåndball her også neste år. På klubbens hjemmeside har vi sakset dette:

La oss starte med hvorfor det er viktig at Viking forblir et eliteserielag i fremtiden. Og det handler utelukkende om rammer. For det var fantastisk å se et nyopprykket lag spille håndball i en håndballhall! Spille håndball på en håndballbane uten annen oppmerking enn håndball. Med store sikkerhetssoner rundt hele banen. Alt som gjør TV-sendingen til akkurat den kvaliteten vi liker å se!

Og selvsagt er det også viktig at det spilles eliteserie i Stavanger. Storbyen Stavanger.

I dag følger ØIF opp med mer skryt:

– Vi har latt oss imponere og inspirere av Vikings store hjerte i forbindelse med søndagens kamp. Først tok Svein Axel Johannessen kontakt med oss for å by Svermen eksklusive billetter til kampen i Stavanger. I den forbindelse har de holdt av egen inngang og egen tribunedel til «våre». Alt i hht. koronaregler og vel så det, forklarer en imponert daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

– Og etter kampen ønsker klubben og fotografene Hans Lie og Trine Nessler Wichmann å by våre supportere høydepunkter i form av bilder fra kampen helt verderlagsfritt. Viking har lagt en ny standard for samarbeid som både gleder og inspirerer oss.

Jørun Kopren gjorde en strålende jobb som speaker. Takk.
Foto Trine Nessler Wichmann

Vi kan love alle Vikingsupportere og gode håndballvenner i Arendal en ting. Vi skal jobbe knallhardt for tilværelsen slik at dere kommer hit også neste år. Gjestfriheten skal være like god, men vi håper dere forlater hallen i dårligere humør enn i går.

Det er kjekt at lag liker å spille i Stavanger. Noen liker det så godt at de ønsker å spille to bortekamper hos oss.