OSI gjorde som i fjor – Ryger

OSI gjorde som i fjor

OSI kom til Stavanger med fjorårets kamp friskt i minne, med sammen taktikk som i fjor fikk de oss inn i samme fella og kunne nok en gang påføre oss et tungt hjemmetap.

Vi visste hva som måtte til for å få poeng mot OSI. men gikk nok en gang i «fella» og lot gjestene få kampen inn på det sporet der de kan ta poeng fra fleste. Lavt tempo, en storspillende Erlend Tytingvåg og et hjemmelag som stod med lua i hånda og gjestene styre angrepsspillet som de ville gjorde at vi aldri fikk det tempo vi ønsket og ville.

Jakob Skulbru fikk sin første scoring: Foto Hans Lie.

Når gjestene i tillegg fikk spille lange angrep og vi måtte langt ut i 2. omgang før passivt tegnet begynte å komme så var rammen lagt for et nytt tungt tap mot et OSI lag vi har hatt store problemer med flere ganger. Etter flere kamper med godt forsvarsspill var dette et stort tilbakeskritt. Skal du vinne håndballkamper må du vinne forsvarskrigen, i dag stod vi som passive tilskuere og tok ikke de duellene som skal tas, da ender vi med 30 mål i sekken.

Tytingvåg i det umulige hjørnet. Da ble det en ny tung kveld for oss. Foto Trine Nessler Wichmann

Nå venter ei kamp fri helg før vi om 14 dager får besøk av Melhus i Stavanger Idrettshall. Årets førstedivisjon er rekordjevn og vi må vise oss for ei helt annen side om vi skal få poeng. Vi har reist oss før, vi skal reise oss igjen.

Takk til MIL for god støtte på tribunen. Her får Odne blomster fra Musegatas blomster som beste spiller. Foto Trine Nessler Wichmann