Over 500 billetter ute allerede – Ryger

Over 500 billetter ute allerede

Tasta, Forus og Gausel og Hundvåg kommer for å heie oss fram søndag. Med sesongkort, solgte billetter og inviterte bydelsklubber har vi passert 500 billetter og det er fortsatt to dager igjen til kampstart. Vi vinner garantert på tribunen og nå lokker Sandnes med pizza for å lokke publikum til Stavanger.

Heia Viking. Foto Svein Erik Fylkesnes

Mens Sandnes har imponert stort på banen i år kan vi ikke si at det er like imponerende på tribunen. Kun 120 tilskuere i toppkampen sist mot Falk Horten er ikke et topplag verdig. Det er synd at sandnespublikummet ikke kjenner sin besøkelsestid og støtter byens lag på veien mot Rema 1000 ligaen. Nå har vel ikke Viking og Stavanger by vært kjent som de som trekker mest publikummere, og derfor er vi ekstra ydmyke når vi tross en serieåpning noe under pari nå klarer å skape den håndballstemningen i Stavanger som vi har drømt om siden vi var i 2. divisjon. Vi fikk kjenne på noe av dette hjemme mot Fold når mange unge håndballspillere støttet oss energisk. Da er det bare å glede seg nå vi vet at det blir den best besøkte klubbkampen på mange år i Stavanger.

Vi hadde 577 publikummere i lokaloppgjøret mot Nærbø i cupen. Rema 1000 ligaen i fjor ble mange av de potensielt store publikumsoppgjørene ødelagt av coronarestriksjoner. Før det har vi ikke vært i nærheten av den interessen som nå er foran søndagens kamp, selv tidligere lokaloppgjør mot Sandnes har vært langt unna. Det blir en garantert en opplevelse for begge lags spillere, publikum og alle håndballinteressert i både Sandnes og Stavanger. Og det blir en stor kontrast til bortekampen mot OSI som gav oss et flashback fra tiden i 2. divisjon. Det blir en slik kamp to lags spillere vil huske, en slik kamp som er ekstra kjekt å vinne og enda kjedligere å tape.

Har du ikke sikret deg billett? Du finner på viking.woow.no eller i viking håndball appen. Kjøp billett på forhånd og slipp kø.

Trommisene er klare. Foto: Trine Nessler Wichmann