Poengdeling i serieåpningen – Ryger

Poengdeling i serieåpningen

Nyopprykkede Randesund kom med akkurat så mye entusiasme og innsatsvilje som nyopprykkede lag som oftest har. Vi starter kampen bra, men slipper vertene inn igjen i kampen og klarer aldri å komme opp på det nivå vi var i første halvdel av førsteomgang.

Foto Peder Thysted

Det ble en trøblete start på kampen. Klokka i hallen virket ikke og like før kampstart måtte kampen flyttes til gamlehallen. Vi lot oss ikke påvirke av endringene. Vi starter bra med aggressivt forsvar og vi kommer oss til gode avslutningsmuligheter framover. Ikke alt går inn, men hjemmelaget henger i tøylene. Etter hjemmelagets time out midtveis i omgangen faller vi litt ned og hjemmelaget kommer mer med i kampen. Til pause leder vi 13-10.

Foto Peder Thysted

Vi klarer heller ikke i 2. omgangen å komme tilbake på det nivået vi hadde i starten på kampen. Randesunds skyttere får prikke inn mål etter mål, framover har vi mindre trykk og det gir oss mindre rom og vanskelige arbeidsforhold for de som skal sette ballen i mål. Hjemmelaget får blod på tann og klarer faktisk å komme opp i ledelsen 10 minutt før slutt. Men vi kommer tilbake og de siste 10 minuttene følger lagene seg i målprotokollen. Vi får mulighet til å avgjøre kampen i siste angrep, men litt symptomatisk for kampen klarer vi aldri å sette opp den siste muligheten som kunne vippet kampen i vår favør.

Foto Peder Thysted


Uavgjort i sesongåpningen mot nyopprykkede Randesund var ikke det vi hadde håpet på. Men når du ikke klarer å få ut potensialet og når et entusiastisk hjemmelag med lave skuldre får de enkle mål så blir det vanskelig å vinne.

Foto Peder Thysted

Nå venter14 dager til neste kamp, da venter Nøtterøy hjemme i Stavanger idrettshall. Nå skal vi ta erfaringene fra serieåpningen med oss videre og forhåpentligvis kneppe opp et par hakk til.