Poengløse hjem fra Porsgrunn – Ryger

Poengløse hjem fra Porsgrunn

Etter to gode hjemmekamper mot Falk og Sandefjord ble det et steg tilbake når Grenland slo oss 32-28 i gårsdagens seriekamp i Porsgrunn. Takk til Sven Kvia for lån av biler, dessverre måtte vi sette oss i bilen hjem til Stavanger uten poeng.

Herman gikk på tap mot gamleklubben, foto Peder Thysted

Vi får en dårlig start på kampen. De 4 første angrepene ender uten mål, i motsatt ende er vertene nådeløse og går opp i en 3 målsledelse og Morten tvinges til å ta en tidlig time out. Vi får gjort noen justeringer og kommer tilbake og kommer et mål foran i målprotokollen.

Det ble en tøff dag for oss i Porsgrunn. Foto Peder Thysted

Dessverre skulle ledelsen være kortvarig for inn mot pause drar Grenland i fra og kun en god sluttspurt hindrer oss i å gå i garderoben med flere enn 3 mål bak i målprotokollen.

Det var flere som håpet at vi skulle få sett noe av det vi viste mot Sandefjord og Falk når 2. omgangen ble blåst i gang. Dessverre kommer vi aldri opp på det nivået og hjemmelaget holder oss på armlengdes avstand kampen ut og vinner til slutt fortjent 32-28.

Vi klarte aldri å finne mottrekk for vertenes angrepsspill. Foto Peder Thysted

I tidligere kamper har vi hatt god kontroll bakover og slitt framover. Mot Grenland fant vi aldri det gode forsvarsspillet og vertene kom enkelt til både skudd og gjennombrudd som gjorde at vi aldri klarte å få kampen inn i vårt spor.Vi må opp flere hakk skal vi by den suverene serieleder Follo kamp når de kommer til Stavanger før siste kamp før jule- og landslagspause lørdag kl 15.00