Publikumshelten klar 2 nye år – Ryger

Publikumshelten klar 2 nye år

Timer før vi skal ut i kampen(e) som skal avgjøre hvilken divisjon vi spiller i har vi fått en svært god nyhet. Trym blir vikingspiller i 2 år til. Med det er en svært viktig spiller på plass om vi spiller Rema 1000 liga eller 1. divisjon.

Trym har vært med på hele vår bølgedal som innebærer blant annet to nedrykk og to opprykk. Med sin store innsats og hjerte for klubben har han har vært en av våre viktigste spillere både på og utenfor banen. Han har tatt store steg i årets sesong og har blitt en forsvarsbauta og kriger som har vist at han både er klar og har lyst på mer Rema 1000 ligaspill i Stavanger Idrettshall.

Trym Hamre Johannessen, Foto Svein Erik Fylkesnes

Trym kommer fra den grønne landsby, Randaberg. Mens sambygdingene er kjent for noe ureglementerte fyrverkeribruk rundt juletider er Trym er fyrverkeri på banen. Noen ganger med såpass mye krutt at han må ta noen ufrivillige time-outer på sidelinja. Han ble av klubben nominert til vår publikumsyndling. Det er liten tvil om at lærerstudenten har ekstra taket på publikum. Både for sin innsats og vinnervilje, men også fordi han nok har at tekket på noen aldersgrupper mer enn andre.

Trym klar for to nye år og tøffe dag i begge ender av banen
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Med sin lange fartstid i Viking er han en kontinuitetsbærer og kulturbygger som betyr mye å ha i klubben. Han kjenner historien. Han har skrudd sine løpemeter med messevegger i Stavanger Forum, han har hatt sine timer på håndballskolene og på klubb besøk. Nå er han klar for to nye år og ikke minst klar for 3 viktige kamper på 7 dager som avgjør om det er Elverum, Arendal og Nærbø som står på motsatt side eller om det er SIF, Sandnes eller Charlottenlund som skal få smake på muskelkraften fra Randaberg.

En god nyhet å få timer før det smeller i storhallen