Rasmus tar turen fra Danmark til Stavanger – Ryger

Rasmus tar turen fra Danmark til Stavanger

En ny dræng melder sin ankomst, denne gang er det ung lovende 20 åring som kommer fra ungdomsavdelingen til den danske toppklubben Bjerringbro – Silkeborg (BSH). Med Rasmus sitt inntog blir vår danske duo til en trio. Det er dejlig å være dansk i Stavanger.

Vi er glad for at den unge, men fysisk sterke danske bakspiller, Rasmus Ring tar turen over Skagerak og blir en del av Ryger fra neste sesong. Rasmus var på besøk for en tid tilbake og besøket gjorde både Jonas og Rasmus sikre på at en overgang til Norge og Ryger kan være et fint sted i hans karriere.

Foto BSHRasmus sier dette om hvorfor han nå velger å flytte på seg:
Jeg har valgt at skifte til Ryger Stavanger, da jeg kan se mig selv udvikle mig i klubben. Holdet er et ungt hold, og deres træningsmiljø og ambitioner passer godt til mig. Derudover så har jeg også valgt at skifte til Ryger Stavanger, for at udfordre mig selv. Jeg glæder mig meget til at starte i klubben til sommer, for at lære holdet og klubben at kende.

Jonas sier dette om hvorfor han ønsker Rasmus med i gruppa fra høsten av
Rasmus er en gut som kommer fra et super miljø i Danmark. Han er veldig treningsvillig og har en naturlig interesse for sin egen og lagets utvikling. Rasmus kommer med en god fysikk og dekker en veldig bra 2’er i forsvaret. Offensivt er han duellsterk og god på å skape gode situasjoner for lagkameratene. En kvalitet jeg setter stor pris på. Generelt ser jeg veldig mye frem til å få Rasmus opp fra Danmark. Det er alltid spennende, når en spiller flytter så langt, men han kommer opp til en god trupp, hvor jeg er sikker på, at Rasmus vil bli vel integrert veldig fort.