Redusert Rygerlag møter Rival – Ryger

Redusert Rygerlag møter Rival

I kveld tar vi turen til Haugesund for å møte Rival i cupen. Etter en tøff serieåpning søndag med lang reisetid og sen hjemkomst velger trener Morten Moldrup å sende deler av troppen i styrkerommet. Det betyr mye spilletid for de yngste i troppen.

Etter noen år i det gode selskap har det gått gradvis nedover med topphåndballen på Haugalandet. Med fjorårets nedrykk for HHK må du til 3. divisjon for å finne lag for nordfylket. Med nedrykket brøt også Rival og Avaldsnes av klubbene ut av samarbeidet. De to klubbene har nå slått seg sammen og dette laget som vi skal måle krefter med i 2. runde i cupen.

De fine og gode bilene fra vår samarbeidspartner Sven Kvia har vært flittig benyttet under oppkjøring. Først på treningsleiren, Kristiansand, Stord og nå altså til Haraldshallen i Haugesund.

På trenersiden har de fått en stor ressurs i fjorårets Viking TIF trener Mika Nurmi. Det blir definitivt ikke noen enkel match for våre unggutter og det må full konsentrasjon og en god dag på jobben om det skal bli avansement og mulighet for å møte Kristiansand på hjemmebane i 3. runde.

Andreas Hansen Oftedal fikk spilletid søndag mot CSK og noterte seg for et mål. I cupkampen mot Rival er han en av spillerne fra a-troppen som må dra lasset. Foto Svein Erik Fylkesnes.