Rekruttlagets motstandere klare – Ryger

Rekruttlagets motstandere klare

Rekruttlaget rykket opp i 2. divisjon etter å ha vunnet 3. divisjon. Nå er neste års motstandere klare, 6 lag fra Bergen og 6 lokale lag utgjør 2. divisjon avdeling 3. I tillegg til oss er det Viking TIF, Sandnes, Nærbø og Åsane som har rekruttlag i divisjonen. Et lag skiller seg ut som klar opprykksfavoritt.

Rekruttlaget sikret opprykk borte mot Randesund 2 en runde før slutt og tok en fortjent puljeseier med Kåsen og Åkra på plassene bak. Nå venter nye utfordringer når våre rekrutter skal måle krefter med lag et nivå opp. Puljeoppsettet viser en spennende sammensetning og er en variasjon mellom lokale lag, lag fra Bergen og en fin miks mellom rekrutt og ordinære lag.

Gjennom god treningsiver og gode prestasjoner på rekruttlag fikk både Jakob og Gaston sine muligheter i 1. divisjon. Med spill i 2. divisjon vil veien fra rekrutt til 1. divisjon bli enda kortere. Foto Svein Erik Fylkesnes


Det er lenge til sesongstart, men det skal skje mye framover om ikke det blir en rask retur til 1. divisjon for Fyllingen som rykket ned fra 1. divisjon. Bergenserne tok 3 av 4 poeng mot oss og selv om de mister flere spillere så vil det garantert fylles opp med nye unge spennende talenter. I tillegg til oss er det Åsane 2 som er nyopprykket, Åsane vant årets 2. divisjon og med opprykket til 1. divisjon tok rekruttlaget turen opp til 2. divisjon.Havørn ble nr. 2 i årets 2 divisjon og med mange gode håndballspillere som trener litt mindre enn før så blir de nok helt i toppen om dagens stall fortsetter. Denne sesongen reserverte Havørnlaget seg for opprykk og velger de samme profil neste sesong overlater de kampen om 1. divisjon til andre topplag.

Blir det gjensyn med lynvingen? Vegard har hamret inn mål for Havørn, herfra kamp for Viking mot Sandnes før Rygertida. Foto Karlsson.

Det blir mange kjekke lokaloppgjør der vi i tillegg til Havørn skal møte Viking, Varhaug, Nærbø 2 og Sandnes 2 til lokaloppgjør.
Med opprykk til 2. divisjon og 22 kjekke, intense og tøffe kamper for rekruttene har vi dette året valgt å ikke delta i Lerøyserien. Summen av 2 divisjon og Lerøy (som også gjør at du automatisk blir påmeldt den regionale junior 20 serien) blir kampantallet for høyt og belastningen for stor til å delta på alle arenaer. Flere av spillerne er også innom landslagsaktiviteter og noen vil også ha roller inn i vårt 1. divisjonslag.

2. divisjon pulje 3 ser slik ut

Sandnes 2
Viking TIF 2
Åsane 2
Ryger Stavanger 2
Nærbø 2
Varhaug
Viking
Havørn
Bjørnar
BSI
Gneist
Fyllingen