Rygerlag i Bring og Lerøyserie – Ryger

Rygerlag i Bring og Lerøyserie

Denne helga er det første runde i Lerøyserien og Ryger Stavanger er kvalifisert i både Bring og Lerøyserien. Det er våre samarbeidsklubber Stavanger, Hundvåg og Sola (G16) som driver lagene i et samspill med Ryger. Denne helga tar Bringlaget turen til Reistad utenfor Drammen, mens Lerøygutta skal til Horten.

Jon Aksel i aksjon for a-laget. Til helga venter Lerøyserien
Foto Svein Erik Fylkesnes

Lerøygutta (G18) skal i aksjon lørdag og møter i sin første kamp Falk Horten lørdag kl 11.00 før de 4 timer senere skal i aksjon mot Tromsø, begge kamper spilles i Lystlunden Arena i Horten. Rygerlaget kvalifiserte seg til årets Lerøyserie etter seire mot Halden, Fyllingen og Strindheim i kvaliken som ble spilt 10. og 11. september. Flere av spillerne i a-gruppa vil være å finne i lagoppstilingen når kampene blåses i gang lørdag.

Gaston i aksjon i Bringkvaliken. Nå går turen til Reistad og kamper mot Reistad og Melhus
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Også G16 laget kvalifiserte seg direkte til årets Bringserie etter seire mot Langhus og Flint Tønsberg i to tette kamper hjemme i Hundvåghallen i september. Nå går turen til Reistad utenfor Drammen og det blir møte med Melhus (kl 1400) og vertslaget Reistad (kl 18). Vi ønsker begge lag lykke til og minner om at dersom du vil se håndball live så er Stavanger Idrettshall og jentenes Bringserie stedet å gå.