Så fikk vi spilt kamp – Ryger

Så fikk vi spilt kamp

Om ei uke spiller vi første kvalikkamp mot Nøtterøy. Etter 5 måneder siden siste obligatoriske kamp trengte vi kamptrening. Når mandagens kamp ble avlyst grunnet utslag på hurtigtest var kveldens kamp over 3×25 minutt eneste mulighet til å teste kampformen.

Det ble en jevnspilt treningskamp i Stavanger Idrettshall i kveld og den nye flotte kuben i Stavanger idrettshall viste 42-42 etter 3 omganger. Lagene vekslet på å ha føringen og som alltid i treningskamper ble det rullert mye på lagene. For vår del ble det en nyttig gjennomkjøring og en god test på det som møter oss om ei uke. Det som kanskje var mest gledelig var at kaptein og forsvarssjef Helgi Hildarsson Høydahl var tilbake på banen etter ryggskaden som holdt han hjemme fra kvalik kampene til Færøyene.

Helgi Hildarsson Høydahl var tilbake etter ryggskaden og forsvarssjefen og kapteinen er klar til kvalikkampene.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Det var med stor spenning vi ventet på resultatet coronatesten, for kamp treningen trengte vi. Vi retter igjen en stor takk til Nærbø for at de stiller opp for oss i tida der våre konkurrenter driver oppkjøring til neste sesong. Nå skal vi gjøre alt vi kan for å at vi skal bli værende i Rema 1000 ligaen og kunne fylle både Loen og Stavanger idrettshall til lokal oppgjør neste år.
Da kommer det garantert til å trøs hardere til i duellene enn i kveld, det samme vil nok skje også neste onsdag. Vi ser fram til endelig få spilt kampene som vi har ventet på i lang tid.

q10_personell