Samson blir med videre – Ryger

Samson blir med videre

Han hadde kanskje et ørlite håp, når han kom til Viking Stavanger foran 2017/2018 sesongen at han 3 år senere skulle oppleve spill på øverste nivå med Viking. Han er den eneste spilleren utenbys fra som har vært med på reisen fra 2. div til Rema 1000 ligaen.

Samson tok sjansen på Joar Gjerdes prosjekt om å få Viking tilbake til toppen. Akkurat det håper vi han ikke treger på i dag og vi er selvsagt svært glade for at han blir med oss videre opp i eliten. Samson kommer fra Os utenfor Bergen og har i barne- og ungdomsåra spilt i Os, Gneist, Viking TIF og Fyllingen.

Foto: Trine Nessler Wichmann

Samson noterte seg i fjor for 47 mål på 21 kamper, året før hamret han inn 81 mål på 24 kamper.
https://www.vikinghk.no/spiller/4-samson-bjorke-kallestad/
Når familen Kallestad møtes hjemme i Os er sjansen stor for at det blir mye håndballsnakk. Også søster Anna spiller i Rema 1000 ligaen og holder til i Trondheim og Byåsen og fikk tittelen årets høyre bakspiller.
https://byaasen.no/2020/05/29/anna-kallestad-arets-hoyre-bakspiller-i-rema-1000-ligaen/

Samson gleder seg til ny sesong og trekker fram treningsmiljøet, lagets sterke samhold og at alle ønsker å lykkes som det beste med å være Vikingspiller. Foruten håndball er han å se på universitetet der han studere industriell økonomi.

Det beste med Viking er treningsmiljøet, samholdet og ønske om å lykkes

Samson Bjørke Kallestad

Vi gleder oss til å se Samson i Vikingdrakt også neste sesong og håper å se han slik når håndballen igjen kastes igang.

Foto Svein Erik Fylkesnes