– Sandnes er storfavoritt, tre spillere mister lokaloppgjøret – Ryger

– Sandnes er storfavoritt, tre spillere mister lokaloppgjøret

Oddsen på kampen er nå ute og iflg Norsk tipping så er Sandnes storfavoritt der hjemmeseier gir 3,1 ganger innsatsen mens skulle det bli borteseier så vil du få 1,5 ganger pengene igjen. Vi skal bite godt fra oss og gjøre det vi kan for at spenningen om opprykket til Rema 1000 ligaen ikke skal være avgjort før jul.

Sandnestrener Dalibor Sedjak har heller ikke levnet oss noen særlige sjanser i toppen og i sesongtipset til Follmedia så var det Sandnes, Follo og Falk Horten han plukket ut som lagene som skulle kjempe om plassen i Rema 1000 ligaen. Det tar vi som en ekstra motivasjon og skal i kveld gi jernet og motbevise at både oddsetterne i Norsk Tipping og sandnestrenerens spådommer.

Andre som akkurat var tilbake fra skade har fått seg et nytt opphold på sidelinja og spiller ikke kveld
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Tre av våre spillere er meldt ikke spilleklare. Andre Gjøse Jakobsen var akkurat tilbake fra skade når han pådro seg en ny skade som setter han ut av spill ut året. Fra før har vi Vegard Sømme Dybdahl ute med skade og det samme er veteran Erik Rafoss på tirsdag bistår Scott fra sidelinja.

Vi gleder oss stort til kampen og ikke minst at lokaloppgjøret skal spilles under rammet et lokaloppgjør verdig med mer publikum enn vanlig. Om det går an å spille på hvem som har flest og best supportere? Selvsagt ikke. Her vinner vi på knock out.
Har du ikke kjøpt billett finner du disse i appen eller på viking.woow.no