Scott gir seg etter sesongen – Ryger

Scott gir seg etter sesongen

Scott har meddelt styret i Viking Stavanger at han ikke ønsker å være kandidat til trenerjobben neste sesong. Men før han takker av skal både Scott og klubben gi alt serieinnspurten og gjøre det vi kan for å henge med i toppstriden.

Scott kom til oss foran 2020/21 sesongen på en to års kontrakt og har ledet laget i to tøffe sesonger der corona, usikkerhet og ustabilitet har preget oss som alle andre klubber. Når SIF og Viking nå slår seg sammen til en ny klubb og felles satsing så skal det gjøres nå en grundig jobb med både spiller- og trenerkabal som skal løfte klubben videre. Scott mener det er riktig for klubben og starte med ny trener og nye ideer og har meddelt klubben at han søker nye utfordringer.

I går coachet han laget på god måte og sikret seier i toppkampen. Etter kampen fikk spillerne beskjed om at han søker nye ufordringer neste sesong.
Foto: Hans Lie.

Scott sier dette om hans beslutning:

Jeg har virkelig nydt tiden i Viking. De to sidste sæsoner har været udfordrende på mange parametre, men alligevel ser jeg tilbage på disse to sæsoner, og det vi har gjordt sammen med glæde og stolthed. Flere af spillerne har taget store udviklingsmæssige skridt, med ikke mindre end syv lokale ungdoms-spillere, som har fået senior debut de sidste to år. Klubben har udviklet sig i en mere professionel retning, og har lagt grunden til fremtidig succes indenfor Norsk ToppHåndball. 

Med den ny start for Håndbold i Stavanger, føler jeg, at det også er det rigtig tid med en nytt trænerteam med frisk energi og friske ideer – Jeg glæder mig virkelig til at følge med de næste år. 

Jeg vil gerne takke klubben, spillerne, sponsorerne og ikke mindst alle som har fulgt med – det har været en fornøjelse.

Styreleder Tor Henrik Knutsen sider dette om Scotts avgjørelse:
Vi vil takke Scott for den jobben han har gjort for Viking Stavanger de to siste sesongene. Scott overtok laget i en krevende periode med corona, permitteringer og stor usikkerhet. Som nyopprykket lag til Rema 1000 ligaen og med ligaens desidert laveste budsjett var vi godt i rute til å sikre plassen når seriespillet ble stoppet halvveis.

Når denne sesongen går inn i siste fase har vi fortsatt mulighet til å nå vårt mål for sesongen, kvalifisering til Rema 1000 ligaen. Også i år har vi hatt liten spillerstall og det har vært både skadeproblemer og coronautfordringer som Scott har håndtert på en profesjonell måte.

Scott er en trener som har brydd seg om spillerne og klubben. Nå skal vi sammen stå på ut sesongen for å nå våre felles mål før våre veier skilles etter sesongslutt. Jobben Scott har hatt har vært mer krevende enn det mange vet, og det står stor respekt for måten han har løst sine oppgaver på.

Ved sesongslutt skilles våre veier. Nå gir vi jernet for å nå vårt mål for sesongen. Kvalifisering til Rema 1000 ligaen.
Foto: Svein Erik Fylkesnes