Scott om Kolstad og Elverum – Ryger

Scott om Kolstad og Elverum

Det nærmer seg kamp mot Elverum og trener Scott har fått analysert Kolstadkampen og ser nå fram til søndagens tøffe oppgjør mot Elverum på hjemmebane.

«Jeg sitter igjen med blandede følelser etter å ha sett og analysert Kolstadkampen. Vi setter et godt forsvar og får kampen inn på våre premisser, men uttellingen uteblir. Første 10 minuttene har vi 4 stolpeskudd og et par unødvendige tekniske feil. Vi var ikke dyktige eller heldige nok med avslutningene i starten, det straffer seg på dette nivået» sier Scott. Når Eggen Rismark spiller så bra som han gjør blir ikke jobben lettere for våre debutanter.

Scott Harrington
Foto: Svein Erik Fylkesnes

For 13 av 14 Vikingspillere som løp ut i Kolstad Arena var Rema 1000 en ny hverdag. Selv om et par av spillerne har noen innhopp og har notert seg for kamper tidligere, var det første gang ansvaret lå på egne skuldre. «Vi kan snakke om det og vi kan spille treningskamper, men det er noe annet å stå der og nå gjelder det. Det var god læring for oss» forteller Scott.

Jeg skulle gjerne sett at vi hadde spilt bedre overtallsperioder. Vi har 4 perioder med en spiller mer på banen og når vi oppsummerer og ser at vi har tapt overtallsperiodene så kan vi ikke være fornøyde. Jeg ønsker også å se større trykk framover når vi vinner ballen. Det er noe vi behersker og som vi må finne fram. Så ble tapet større enn det jeg liker. Vi faller sammen på slutten, det skal vi ikke.

Nå venter Elverum. Det blir ikke enklere?
Vi står foran en tøff kamp mot et svært godt håndball lag. Samtidig er det en ny mulighet for oss å få erfaring og kjenne på det som kreves av oss. Vi setter oss små mål og jeg håper å se resultater på de fokusområdene vi har.

Rasmus, når ser vi han på banen?
Søndag. Vi stod bra bakover lenge mot Kolstad og for å unngå for mye bytter forsvar/angrep ble han spart. Rasmus kommer til å spille en viktig rolle for oss framover og det kommer kamper senere som blir viktige for oss.

Rasmus Bertelsen
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Kampen mot Elverum spilles søndag kl 18.00 og den kan du se på direktesport.

Det er lov å slippe inn 200 tilskuere og vi klarer derfor ikke å slippe inn alle som vil. Det vil bli frigjort noen billetter i løpet av helga.

Det er fredag ettermiddag lagt ut 10 nye billetter i appen. Søk opp Viking Håndball.