Scott tilbake og Joar med håndballjentene – Ryger

Scott tilbake og Joar med håndballjentene

Etter 10 dager i karantene er Scott nå tilbake som trener og leder laget inn mot den viktige Fjellhammerkampen. Joar Gjerde som har vært vikartrener siste 14 dager blir å se et par dager i hallen også neste uke i tospann med Scott.

Etter noen rolige håndballmåneder har Joar igjen fått håndball på menyen. Først takket han ja til å hjelpe oss når Scott måtte til England med påfølgende karantene. Snart venter ei uke (23.11-30.11) med Thorir og damelandslaget der han skal bidra på analysesida inn mot EM i desember. Joar var også damelandslaget i Golden League i Danmark i oktober.

Vi er glade for å ha Scott tilbake. Rasmus er klar for å gi jernet på banen og har hatt ansvar for laget siste 14 dager sammen med Joar.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Etter 14 dager uten kamper er vi nå kampklare og gleder oss til neste helgs kamp mot Fjellhammer. Siden kampen ble utsatt sent så var laget godt i gang med forberedelsene og nå får vi altså ei ekstra treningsuke der Joar blir med og overlapper med Scott. Kanskje blir han også å se på benken neste søndag.