Se blåmandag i opptak – Ryger

Se blåmandag i opptak

Når håndballen nå har stoppet opp måtte vi finne nye måter å nå ut til vårt håndballpublikum. Resultatet ble Blåmandag, en 30 minutters sending produsert av Skylight. Vi fikk besøk av Christian Berge, Gunnar Øystein Helgevold og ikke minst June Kommune. Sendinga ledet av Ine Haver og Erik Rafoss som i sin debut som tv produsenter fikk mer enn godkjent for gjennomføringen.

Nye innstramminger gjør at vi vet lite om eller når neste kamp skal spilles. Vi har ikke mulighet til å gjennomføre nettverkstreff for våre sponsorer og det er som i samfunnet forøvrig sterke begrensninger på hva som kan gjøres annet enn å vente på vaksine og bedre tider.

Men vi er heldige som har kreative ildsjeler som tør å teste ut nye ting. Resultatet ble «blåmandag». Vi må vel si oss litt fornøyde med oss selv at vi som eneste klubb uten ansatte og med Rema 1000 minste ressurser klarer å få til dette her.
Sendinga ser du her.
https://vimeo.com/530396616

En stor takk til Skylight for profesjonell og god hjelp med produksjon. For dere som ikke kjenner Skylight så er det et produksjonsselskap med base i Sandnes som spesialiserer seg på å levere unikt innhold til nett, TV og og trykte medier. De har bred kompetanse innen fotografering, bilderedigering, videoproduksjon og streaming. Med to splitter nye studioer på Vibemyr nær Kvadrat kjøpesenter har de alt som skal til for å levere foto- og videotjenester av høyeste kvalitet.

Ambisjonene til initiativtakerne er en ny sending i august før seriestart.