Se hvem som er er tilbake – Ryger

Se hvem som er er tilbake

Et år etter han la opp er han tilbake, denne gang i trenerteamet. Vi er svært glad for at den lojale og alltid positive lagspilleren blir en del av Ryger.

Tord Bleivik var spilleren det ikke fantes mange av. Seriøs, treningsvillig og ikke minst en lagspiller som alltid satte laget først. Dette er egenskaper som et hvert lag trenger og som det ikke finnes mange av i dag. Men Tord er hel ved og vi sikre på at den arbeidsomme humørsprederen blir en stor ressurs også som en del av trenerteamet.

I er tilbake.
Foto Tor Helge Torgersen

Moldenseren la opp etter fjorårssesongen. Han ble da tobarns far og med full jobb for både han og Kimberly var det ikke nok timer i døgnet til at han kunne fortsette som spiller. Denne sesongen har han vært assistenttrener for Ole Oftedal og SIFs damelag i 2. divisjon.

Med Tord sin inntreden vet vi at vi får en god rollemodell for dagens spillere, en som vet å stille krav, gi tydelige beskjeder men ikke minst en med empatiske evner som kan trøste og gi noen velmenende ord når skuddene stryker utenfor når de helst skulle truffet i mål.

Og klarer vi ikke å øke straffeprosenten neste sesong er det bare å gi han ei drakt med nummer på, så blir han fort straffeskytende assistentrener.

Velkommen tilbake Tord. Vi har savnet deg. Vi gleder oss av å ha deg med igjen.

Tord Bleivik, i kjent stil på banen. Nå er det lederskillsa vi ser fram til å nytte godt av.
Foto Svein Erik Fylkesnes