Seier mot SIF – Ryger

Seier mot SIF

Lørdagens kamp mot SIF over 3×20 minutt endte 29-20. Det var ingen stor forestilling publikum fikk se, til det var nivåforskjellen på lagene for stor. En stor strek i regninga var det når Sindre Johannessen fikk konstatert håndleddsbrudd og dermed mister seriestarten.

SIF hang med de første minuttene, men derfra og ut var det stor klasseforskjell på lagene. Vi spiller heller ingen stor kamp og mange av våre spillere begynner nå å merke siste ukers hardtrening. En som var i slaget var Ole Andre Lerang som var tilbake i målet i 2 av de 3 omgangene og viste at formen er i anmarsj.

Ole Andre var tilbake og storstpilte i mål
foto: Trine Nessler Wichmann

Mathias Larsen og Erik Rafoss kom noe senere i gang med oppkjøringen enn resten av laget og fikk mye spilletid i gårsdagens treningskamp.

Et stort skår i gleden var at Sindre Johannessens skade. En unødvendig dytt i ryggen fra en SIF spiller på kontring gjorde at han mistet balansen og landet på håndleddet. Røntgenbildene viste brudd, nå blir det MR til uka før en vet hvor langt skadeoppholdet blir denne gang. Kjedelig for Sindre som endelig var fullt tilbake etter korsbåndoperasjonen.

Sindre med brudd i håndleddet og mister seriestarten
Foto: Trine Nessler Wichmann

SIF spillerne var ved flere tilfeller på etterskudd og etter skaden ble det tidvis ampert. Dommer Trond Knutsen som sporty stilte opp når alle dommere var innkalt på obligatorisk kurs måtte kalle trenerne til seg for å få roet gemyttene.

Neste søndag venter årets første obligatoriske kamp når Sandnes HK er vertskap i 3. runde i NM. Kampen spilles i Sandneshallen 1700.