Siste hjemmekamp i år – Ryger

Siste hjemmekamp i år

Søndag kl 18.00møter vi Halden i Stavanger Idrettshall til det som er årets siste hjemmekamp. Det er fortsatt noen få billetter igjen og vi håper du tar turen til Storhallen for å støtte oss i en ny viktig hjemmekamp.

Det blir et revansjesugent Haldenlag trent av den gamle Vikingprofilen Jan Thomas Lauritsen. Vi husker vel alle 10 målseieren i Remmenhallen der Kjartan Johansen og Sebastian Waage Mossestad (med hhv 11 og 9 mål) herjet og påførte det Haldenserne beskrev som et en av de største ydmykelsene de hadde hatt i egen hall. Ulveene fra Halden er nok og interessert i å revansjere tapet mot Drammen onsdag og ikke minst den heftige medieomtalene kampen fikk etter at Drammens Sindre Aho hevdet at Haldensspiler Trym Bilov-Olsen hadde kaldt han for en apekatt. Saken er nå hos NHF for videre behandling.

Billetter i appen og på viking.woow.no

Halden har siden den gang funnet formen og kom til kampen mot Drammen med to strake seire mot hhv Runar og Fjellhammer. De ligger 3 poeng foran oss på tabellen og er sikkert like lystne på de to poengene som det vi er.

Vi trenger all støtte på tribunen.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Vi har nå spilt 13 kamper i Rema 1000 ligaen og fått smakt på hva det kreves å være i toppen av norsk håndball. Vi sitter igjen med to erfarigner, 1. De beste lagene har en bredde og stabilitet vi ikke er i nærheten av 2. Vi vet vi kan slå (nesten) alle. Så langt i sesogen er det bortekampen mot Halden og sist hjemmekamp mot Kolstad som er våre to beste prestasjoner.
Vi spiller en god kamp også borte mot Elverum, men blir straffet hardt for feilene våre og er i realiteten sjanseløse på seier selv om vi et stykke ut i 2. omgang er bare 3 mål bak.

Med den støtten vi har fått fra tribuene er guttene mer enn klare til å gjenskape den gode kampen i forrige møte mot Halden. Vi gleder oss iallefall til en ny hjemmekamp.