Siste hjemmekamp onsdag kl 17.30 – Ryger

Siste hjemmekamp onsdag kl 17.30

Vi tar imot Nøtterøy til sesongens siste hjemmekamp, med seier her sikrer vi oss 5. plassen, plassen de fleste «eksperter» hadde plassert oss på før sesongen. For to år siden stengte vår målvakt Eirik Varpe Nøtterøyburet i Vikings kvalikkamp, nå skal han vokte målet mot «sin klubb» Nøtterøy.

Eirik Varpe møter barndomsklubben.
Foto Trine Nessler Wichmann

For 2 år siden rykket Nøtterøy opp i Rema 1000 ligaen etter å slått Viking i kvaliken etter den meget spesielle coronasesongen. Det har skjedd mye på to år, Viking har blitt Ryger og Nøtterøy gikk på en økonomisk bakrus og avsluttet fjorårssesongen med mer fokus på det utenomsportslige enn det på banen. En gjeng håndballentusiaster har fått ryddet i økonomi og tatt oppvasken etter vanstyret, det har gjort at de rødkledde har gått fra å være et lag som langt på vei var på vei til å berge plassen i Rema 1000 ligaen til å ha konkurstrusselen hengende over seg.

Støtt opprustningen av Balkongen, møterom og møteplass.
Ta kontakt med en av spillerne eller send oss ei pm.

For vår del så skal vi vise hjemmepublikummet at vi kan mye bedre enn det vi viste i den flaue forestillingen vi hadde mot OSI. Vi kommer fra en godkjent prestasjon mot Bergen, selv om vi aldri skal være fornøyd med tap, så gav vi opprykksjagede bergensere en real kamp om poengene. Nå skal vi onsdag sikre oss de to poengene som gjør at vi får 5. plassen, plassen vi var spådd på før sesongen. Så skal vi sørge for at vi får en solid avskjed med hjemmepublikum for denne gang.

Ferdinand er klar til å gi jernet for Ryger mot Nøtterøy
Foto Svein Erik Fylkesnes


Vi slo Nøtterøy 30-26 i kampen i Tønsberg i desember, en kamp vi stort sett kontrollerte. Nøtterøy ligger på 10 plass og har sikret plassen noe som gjør at vi også neste år vil møte Nøtterøygutta.