Siste hjemmekamp søndag kl 1800 – Ryger

Siste hjemmekamp søndag kl 1800

Vi ønsker å takke vårt gode hjemmepublikum med gratis inngang til sesongens siste hjemmekamp mot Grenland.
Vi er godt plassert over nedrykksstriden og har kun teoretiske muligheter på kvaliken, det betyr ikke at vi hviler på lauvbæra når Grenland tar turen til Stavanger. Vi jakter revansje fra bortetapet og ikke minst vil vi ha telemarkingene bak oss på tabellen.


En lang og småhumpete sesong går mot slutten. Vi har gått fra de høyeste topper til dypeste daler, nå skal vi fullføre en god vårsesong med stil og vise oss fra vår beste side i de to kampene som gjenstår. Kampen mot Sandefjord onsdag ble et skritt tilbake, vi er kun 3 mål bak i målprotokollen når sluttsignalet går, men vi gjør for mange feil, vi blir løpt på og vi mangler de siste prosentene som vi måtte hatt for å kunne utfordret Sandefjord på deres hjemmebane. Men at vi er i nærheten på en dag vi ikke er helt på topp og på en dag med mange nye konstellasjoner grunnet skader viser at vi har tatt steg i rett retning.

Birk i oppgjøret mot Grenland i høst. Foto Peder Thysted


Når to kamper gjenstår ligger vi på 6. plass. Med seier mot Grenland har vi gjestene bak oss og vi kan utfordre Falk om 5 plassen. Opp til 4 plassen og kvalik er nåløyet trangt, Melhus må tape begge sine kamper og vi må slå både Grenland og ubeseirede Follo på bortebane. Det er selvsagt mulig, men må mer sees som en teori enn reell mulighet.

Vi jakter revansje for tapet i høst. Foto Peder Thysted.


Mulighet til to poeng er det på søndag, ikke minst er det mulig for våre yngste spillere og nok en gang få spilletid og kjenne på det som trengs for å kunne ta ytterligere steg fram mot kommende sesong.