Slik blir oppkjøringen – Ryger

Slik blir oppkjøringen

Sist mandag var vi igjen samlet til første fellesøkt. Allerede onsdag reiser laget på treningsleir til Haugli leirsted utenfor Flekkefjord. Etter mer trening i Stavanger drar vi i midten av august til Kristiansand for å møte Kristiansand og Bækkelaget.

Det er 6 uker til første seriekamp og nå skal det fysiske grunnlaget for en lang håndballsesong legges. Treningen de neste ukene består av mye fysisk trening og etter 1,5 uke i Stavanger med løp, styrke og tester drar vi onsdag til Haugli leirsted utenfor Flekkefjord hvor vi skal ha basen fram til søndag. Håndballtreningene skal vi ha i Ueneshallen i Flekkefjord mens styrken gjennomføres i den flotte Flekkefjord Sparebank Arena. Mat og forpleining skal spillerne selv stå for og turen går selvsagt med biler fra vår samarbeidspartner Sven Kvia.

Etter 14 dager i Stavanger drar vi 13. og 14. august til Kristiansand for å møte Kristiansand og Bækkelaget til våre første kamper. Vi venter også på endelig dato for cupkampen mot Rival som sannsynligvis blir i starten på uke 34.