Slik spilles kvaliken – Ryger

Slik spilles kvaliken

Festen er ikke over, det er mer kake igjen. Vi har nådd sesongens mål om å klare kvalifisering, men som dere så onsdag så er denne gjengen sulten på resten av kakebordet. Hva er mer beskrivende enn å bruke De Lillos sangen for det som nå venter oss den neste uka.

Mer drama, mer spenning. Vi er klare til tøffe kvalikkamper
Foto Atle Mørk Oftedal

Søndag spiller Kristiansand mot Haslum i Aquarama i Kristiansand. Med H eller U i den kampen blir det tur til Haslum som blir motstander, med borteseier blir det Kristiansand som vi skal måle krefter med.
Første kamp spilles torsdag 12. mai på bortebane. Klokkeslett blir fastsatt når vi vet hvem motstander.

Vår hjemmekamp blir søndag 15. mai, kampstart ca 19.00. Endelig tidspunkt blir fastsatt mandag, men grunnet Bylagsturnering i håndball i Stavanger denne helga blir ikke hallen frigjort tidligere. Skulle det bli en 3. kamp så spilles denne torsdag 19. mai på bortebane.

Jonas og resten av Vikinglaget er klare til å gå i krigen
Foto: Atle Mørk Oftedal

Vi står foran våre tøffeste kamper, vi vet vi må levere absolutte årsbeste og at oddsen for at laget i 1 divisjon skal klare det er svært liten, men det betyr ikke at vi ikke har troa på at vi skal klare dette. Vi har reist oss mesterlig etter en svak sesongstart og vi har nådd det målet vi mente var realistisk etter nedrykket i fjor, kvalifisering. Når vi avsluttet sesongen med årsbeste mot Follo uten vår forsvarssjef Trym Hamre Johannessen så går vi nå inn i kvaliken med lave skuldre og vi vet at vi har alt å vinne.

Vi håper på godt oppmøte i Stavanger Idrettshall 15. mai. Dere har vært vår 8. spiller siste kampene, det trenger vi garantert også neste søndag.

Om det blir Kristiansand eller Haslum som kommer så skal de måtte kjempe for sitt favorittstempel skal bli innfridd
Foto Atle Mørk Oftedal