Slik spilles neste sesongs kamper – Ryger

Slik spilles neste sesongs kamper

Terminlisten er nå ute til høring og i forslaget som nå foreligger så starter vi med bortekamp mot Charlottenlund i Trondheim 4. september før det blir to hjemmekamper mot nyopprykkede Fyllingen og Melhus.

Med 14 lag i divisjonen avsluttes serien først 10. mai. Også avslutningen blir på bortebane når opprykksfavoritten Sandefjord er vår siste motstander i Jotunhallen uka før nasjonaldagen.
Som eneste klubb i divisjonen så har vi ingen lokaloppgjør. Det har de definitivt i både Bergen og Vestfold. I Bergen skal Viking TIF, Bergen og Fylllingen gjøre opp seg i mellom om hvem som best i byen, i Vestfold skal Falk Horten og Nøtterøy Tønsberg se om de kan få gjort noe med storebror Sandefjord som er den store opprykksfavoritten denne sesongen.

Onsdag 15. juni er det terminlistemøte der terminlister skal spikres og det som blir besluttet der er i stor grad slik gjennomføringen vil bli. Nå har det siste årene vist seg store endringer i flytilbudet noe som selvsagt gjør at kamptidspunkt kan bli flyttet også på et senere tidspunkt. Slik utkastet foreligger nå så er dette status på Ryger sine kamper: