Slo hardt tilbake – Ryger

Slo hardt tilbake

Etter to skuffende kamper mot ROS og Follo viste gutta moral og innsats og gjorde formlaget Falk Horten med 10 seire på siste 11 kamper til statister i egen hall. Med det tok vi et skikkelig grep om 5. plassen og viste at selv om kampen om topp plasseringene har gått så skal sesongen fullføres med stil.

Vi så det helt fra start at det var et annet Rygerlag. Mens vi i foregående kamper har gjort mye en og en både fram- og bakover på banen så opptrådte vi mot Falk mer kollektivt, det gav både trygghet og resultater. Det ble en lang tur til Horten med avreise allerede lørdag. Få og kostbare flybilletter gjorde at turen gikk med bil til Skien og overnatting og hjem like over midnatt søndag kveld.

Andreas vår toppscorer på 2. kamp på rad.
Foto Trine Nessler Wichmann

Det var en jevnt i målprotokollen i starten på kampen. Men tidlig så vi at forsvaret satt bedre enn på lenge og at vi var mer tålmodige i våre angrep. Vi har et lite initiativ og etter 20 minutter kommer vi 3 foran i målprotokollen. En time out fra hjemmelaget hjalp de godt, plutselig var vi likt, men vi går til pause med et målsledelse.

Eirik Varpe ble kåret til vår bestemann.
Foto Hans Lie

I 2. omgangens første 20 minutter blir hjemmelaget fullstendig parkert. Vi vinner perioden 11-2 og da har hjemmelaget benyttet begge sine time out. Omgangens siste minutter blir mye hawaii og vi lar Falk redde noe av skinnet når de knapper inn 4 mål slik at sluttresultatet blir 30-24. Med det har vi to poengs forsprang på Hortenlaget og vi har de på innbyrdes oppgjør. Det betyr at vi har hånd om 5. plassen som vi skal ha når sesongen er slutt. Selv om kampen om topp plasseringene har rent ut i sanden betyr det mye for oss å fullføre med stil.

Takk til vår samarbeidspartner Sven Kvia for lån av biler. En fornøyelse å reise på tur med slike biler

Eirik ble av en lokal jury kåret til vår beste spiller. Kjekt å se at flere andre melder seg på og ikke minst at Andreas nok en gang blir vår toppscorer, denne gang med 6 mål.

Neste kamp er hjemme mot OSI torsdag 13. april. Nå blir det treninger til og med onsdag før det venter noen dager med fri fra fellestreninger.