Solid 2. omgang senket Nøtterøy – Ryger

Solid 2. omgang senket Nøtterøy

Vi vinner 29-23 over Nøtterøy og sikrer oss 5. plassen en runde før slutt. Et ungt og innsatsfylt Nøtterøylag bød på kamp i 1. omgang, men da vi fikk satt «de nye» konstellasjonene bedre kontrollerte vi inn til en fortjent 2 poenger.

Eirik Varpe med solid målvaktspill mot barndomsklubben
Foto Trine Nessler Wichmann

Vi var ute av opprykkskampen, Nøtterøy hadde sikret seg fornyet kontrakt, sånn sett var den store nerven i kampen borte før sesongens siste hjemmekamp. For vår del ville vi rette opp den svake innsatsen på hjemmebane sist og vi ville gjerne sikre oss 5. plassen på tabellen.

Minner om at du fortsatt kan støtte spillerne våre og opprustning av balkongen gjennom kjøp av de gode Bambusasokkene
Ta kontakt med en av spillerne, så fikser vi resten.

Lagene fulgte hverandre i målprotokollen fram til vi gikk opp til en 11-8 ledelse. Men det unge Nøtterøylaget slo tilbake og kunne gå til pause med ledelse 15-13. For vår del ble det i 1. omgang mye nesten, skudd i stang, målvaktsredninger og straffebom gjorde at gjestene hang mer med enn vi ønsket. Hele 15 mål bakover, tiltross for en god kamp av eks Nøtterøymålvakt Eirik Varpe forteller om et forsvar som ikke var helt inntakt.

Sune Ruud med to scoringer og heroisk innsats.

Trener Morten hadde også mange nye konstellasjoner og etter å hatt spillere på landslagsoppdrag siste uka og ønske om å slippe til flere av de yngre spillerne ble det andre konstellasjoner enn de som vanligvis står på banen når kamper skal avgjøres. Vi får også 3×2 minutter, flere av disse av den billige sorten og som er dueller som stort sett får passere i 1. divisjon.

Ferdinand har lagt en solid sesong bak seg i Rygerdrakta og blir en viktig spiller neste sesong. Banens beste igår.
Foto Svein Erik Fylkesnes

Når vi kommer ut fra pause så knepper vi opp et hakk og to. Eirik Varpe fortsetter å storspille og gjestene går etter hvert tomme for krefter og mister troa på poeng. Midtveis i omgangen vinkes Varpe av banen for å gi spilletid for unge Jon Aksel Bruun-Nygaard. Han takker for tillitten med 2 strafferedninger og følger opp sin lagkamerat med strålende målvaktsspill. En som ikke fikk hvile var Ferdinand Nordahl som i tillegg til å spille en god forsvarskamp fikk gode vilkår på streken og puttet hele 8 mål bak Nøtterøymålvakten.

Herman viste fram skuddarmen sin flere ganger, 5 ganger smalt ballen bak Nøtterøymålvakten

Nå gjenstår en kamp før det settes punktum for sesongen. Neste onsdag reiser vi til Sandefjord for å stikke flere kjepper i hjulene for hvalfangerne som mistet det direkte opprykket etter tapet i opprykkskampen mot Bergen.

En stor takk til vårt trofaste publikum som har støttet oss i opp- og nedturer sesongen igjennom.