Solid seier over Herulf – Ryger

Solid seier over Herulf

Vi spiller en god kamp og vinner komfortabel 30-18 over Herulf etter å ha ledet 14-10 til pause. I går fikk vi opp det forsvarsspillet vi ville ha i 2 x 30 minutt, vi fikk flere kontringer og vi malte Herulf i stykker slik at andre omgangen ble en ren transportetappe.

Det var en målfattig åpning og etter de 10 første minuttene er det bare gjort 5 mål, 3 til oss og 2 til Herulf. Vårt solide forsvarsspill gir resultater og denne gang klarer vi å få omsatt dette til både kontringer og gode ankomster og målene kommer som en perle på en snor. I løpet av en 10 minutters periode går vi fra 5-3 ledelse til 10-4 og Herulf så ut til å ha mistet det helt. Men som i forrige kamp viste gjestene moral og vinner den neste perioden 5-1 slik at det like før pause kun er to mål i forskjell. To kjappe vikingmål gjør at vi leder med 4 mål til pause.

Pang, pang, pang……
Trondur Mikkelsen on fire. Idag som før. Med Kjartan Johansen i sverige er en ny færøring klar til å ta toppscorertittelen

I 2. omgangen dominerer vi stort, Herulf går tomme for krefter og mister i tillegg troen på seier og vi kan etterhvert kruse inn til to nye poeng i vår første hjemmekamp. På slutten av kampen står vi med 3 18 åringer på banen der både Birk Evjenberg, Martin Johan Stensland Knusten og Simen Brown Halvorsen får smakt litt på seniornivået.

Magnus Orri Axelsson noterte seg for sine to første mål i Vikingdrakta

Vår bestemann ble Trondur Mikkelsen som nå har snittet på 9 mål de kampene han har spilt (Nærbø, SIF og Herulf). Mot Vikhammer borte ble han skadet i første angrep og kunne ikke spille mer. Den færøyske 21 åringen viser at han har en lys håndballframtid og mange av våre motstandere skal få kjenne på hans fysikk i sesongen som kommer.

Du skal ikke komme her og komme her. På vårt beste er vi svært gode bakover, det fikk Herulf Moss kjenne på onsdag

Svært gledelig med 409 tilskuere med kampstart en onsdag kl 17.30 og med kamper både på Sola og i Sandnes. Nå venter ny tur til trondheim når vi møter Charlottenlund 10. oktober kl 16.00. Neste hjemmekamp er først 31.10 mot Falk Horten. Før det skal vi møte Viking TIF i Bergen onsdag 27.10.