Søndag kl 18.00 kommer OSI på besøk – Ryger

Søndag kl 18.00 kommer OSI på besøk

Søndag er det OSI som gjester Stavanger Idrettshall og det er to viktige poeng som skal fightes for. OSI har de siste sesongene vært divisjonens «bananskall», laget som ut av intet har tatt poeng fra de fleste og over flere sesonger har klart å klore seg fast i 1. divisjon.

Vi skal gi alt søndag, poengene skal bli igjen i Stavanger. Ferdinand er kampklar. Foto Trine Nessler Wichmann

La det være sagt med en gang, Oslostudentene har i flere år mønstret mange gode håndballspillere, spillere med ferdigheter og rutine langt over det mange av det motstanderne har mønstret. Det at de trener mindre enn de fleste og at de kan svinge mye i hvilken tropp de mønstrer fra kamp til kamp har gjort at resultatene har svingt stort. Det som er sikkert, de som tror det bare er å møte opp og plukke poeng mot OSI har fått seg en lærepenge, det fikk vi smertelig erfare i fjorårets oppgjør i Stavanger.OSI har som nevnt bitt seg fast i 1. divisjon i flere år. Nå er det ubønnhørlig slutt. Årets OSI lag står med 6 poeng og er nest sist, det betyr at det skal store mirakler til for at de ikke må ta turen ned i 2. divisjon neste sesong. Også i år mønstrer de flere gode håndballspillere, men troppen er smalere og borte er den viktige høyrebacken Daviknes som neste slo oss alene i fjor. I bortekampen slet vi lenge, det var først når kreftene til hjemmelaget gikk tomme vi klarte å ta initiativet og sikre oss nok scoringer til at vi to med oss 2 poeng etter et mål seier.På årets OSI lag finner vi to spillere som har hatt Stavanger Idrettshall som hjemmearena. Solagutten Andre Ellertsen var innom Viking i opprykkssesongen, mens Ulrik Berge Eriksson leverte sine saker bra for Viking det året de var i Rema 1000 ligaen. Ulrik har vært to sesonger i Bækkelaget før han nå er å finne på OSI. For de som er på Tik Tok og er håndballinteressert har kanskje lagt merke til Ulrik og hans lek med klister, postene har gått viralt.

Etter tap mot CSK sist helg, en kamp med berg og dalbaneprestasjoner er oppgaven klar til søndag. Da handler det om stabilitet, fart, innsats, konsentrasjon og 2 poeng. Vi har spilt en rekke gode hjemmekamper og har ikke tapt siden hjemmetapet mot CSK 11. oktober. Vi er store favoritter, denne gang skal vi vise oss favorittstempelet verdig og sørge for at poengene blir i Stavanger. Men poeng har aldri kommet rekende på ei fjøl, heller ikke mot OSI denne gang.