Søndag møter vi Charlottenlund – Ryger

Søndag møter vi Charlottenlund

Søndag kl 18.45 er det hjemmekamp mot Charlottenlund. Vi møter er ungt lag som har vist styrke etter julepausen med uavgjort borte mot taballtoer Viking TIF og seier over tabelltreer Falk Horten hjemme. Til kampen mot oss søndag har de også fått med seg Per Martin Almberg som vender tilbake til Trondheim etter spill i Rema 1000 ligaen for Kristiansand.

Vi slo Charlottenlund med 30-21 i Trondheim i oktober. Nå er det hjemmebane og teoretisk sett skulle dette vært grei skuring. Det blir det definitivt ikke. Det unge Charlottenlundlaget har utviklet seg stort i høst og er et lag alle må være ekstra oppmerksomme på. De har divisjonens toppscorer i Nicolai Daling som har gjort 87 mål på 12 kamper, et snitt på 7,2 mål pr kamp.

Vi har innledet vårsesongen med to seire. To godkjente prestasjoner som gjør at vi fortsatt halser bak opprykksfavoritten Sandnes. Skal vi henge med i kampen mot de beste, må vi prestere på vårt beste i 2×30 minutt på søndag om om seieren skal være innen rekkevidde.

Vi håper på stor stemning og at vi får prestasjonen vår opp på vårt høyeste nivå.

Vi håper at mange vil ta turen til Stavanger Idrettshall og støtte oss fra tribunen. Det betyr mye for oss å ha gode supportere til å heie oss fram