Spilles lokaloppgjøret 21.2? – Ryger

Spilles lokaloppgjøret 21.2?

Det ble idag blitt gitt åpning for å spille treningskamper for lag i Rema 1000 ligaen og 1. divisjon. Samtidig er ny revidert terminliste sendt ut der lokaloppgjøret mot Nærbø er terminfestet til 21.2 med 24.2 som alternativ dato.

Vi håper på seriespill 21. februar i Stavanger Idrettshall.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

En ting har vi lært oss dette året, det finnes ikke noe som er normalt. Det å planlegge har vært å snu om på planer nesten før de er lagt. Men planer må til og nå har NHF og Norsk Topphåndball sammen med klubbene fått foreløpige datoer for de resterende 8 kampene. For vår del ser den slik ut:

21.02 Viking – Nærbø
28.02 Bækkelaget – Viking
07.03 Viking – Haslum
21.03 Fyllingen – Viking
28.03 Viking – Drammen
11.04 ØIF Arendal – Viking
18.04 Viking – Runar Sandefjord
25.04 Fjellhammer – Viking

Det er mange «men» her. Det skal ikke mye til for at det på nytt blir endringer, men nå har vi fått noen datoer å jobbe ut i fra. Men først må regjeringa åpne for topphåndball, så må vi unngå smitte og vi må unngå at ikke flere deler av landet blir stengt ned som Bergen nå er. Det er også stor usikkerhet rundt internasjonale kamper. Vi har blant annet 3 færøyinger som har 6 kvalik kamper som skal gjennomføres i de to internasjonale ukene som gjenstår. Er innreisereglene like strenge som i dag blir kampen mot Fyllingen flyttet da våre færøyinger ikke når tilbake grunnet karanteneregler.

Men et stort skritt i rett retning for håndballens del var det nå at vi kan få spilt noe treningskamper. Det nærmer seg to måneder siden siste håndballkamp og treningskamper trengs for å på plass kampform og ikke minst sørge for at spillerne er fysisk klar til nye kamper uten at nye skader oppstår.

Så håper vi å kunne invitere vårt gode hjemmepublikum til et heidundrende lokaloppgjør 21. februar.