Stang ut – Ryger

Stang ut

Vi kommer godt i gang, tar føringen og initiativet i kampen og spiller en god kamp bakover på banen. Men nok en gang skyter vi oss bort fra poengene og inviterer CSK inn i en kamp vi kunne ha avgjort i 1. omgang.

Vi spiller nok en god kamp i forsvar. Denne gang var ikke det nok til poeng.
Foto Svein Erik Fylkesnes

I motgang går det ofte stang ut. 18 innslupne mål burde vært nok til å sikre to poeng, men når avslutningene havner enten utenfor, i treverket eller midt på målvakt så blir den gode forsvarsjobben resultatløs når poengene skal deles ut.

Det er liten tvil om at det er framover vi sliter for tiden. Til kampen mot CSK startet vi med 7 mot 6 og vi klarte å tilrive oss initiativet i kampen og var på det meste oppe i en 8-4 ledelse og har hånd om kampen. Men inn mot pause skyter vi oss ut og CSK inn i kampen og når lagene går i garderoben er ledelsen et mål.

Hit men ikke lenger… Foto Svein Erik Fylkesnes.

I 2. omgang fortsetter vi å bomme. CSK tar over initiativet og kommer to mål foran. Vi blir halsende etter men klarer å komme tilbake. Men når det hele skal avgjøres felles vi av feil, bomskudd og gjør flere urutinerte valg som gjør at vi også denne gang måtte gå tomhendt av banen.

Neste kamp er borte mot OSI 22. oktober. Før det skal vi møte CSK igjen i NM 20. Den kampen spilles i Hetlandshallen tirsdag 17. oktober