Steffan flytter hjem – Ryger

Steffan flytter hjem

En langvarig skade og ny jobb for samboeren gjør at det blir med et år i Rygerdrakt for «far» sjøl.
Takk for gode bidrag på og utenfor banen Steffan.


Dette var Steffans andre utenlandstur, han har tidligere spilt for Haugaland og etter noen år i Danmark med skolegang ble det ny tur til Norge når Morten tok kontakt og ville ha en rutinert linjespiller med i troppen.

Steffan har foruten å spille håndball også jobbet som lærer på Nylund skole. Jobbet har også hans samboer som kom hit i høst. Samtidig som Steffan pådro seg brudd i hånda fikk samboer et jobbtilbud hun ikke kunne si nei til, det betyr at den blide og omgjengelige dansken returnerer til hjemlandet.

Steffan i full aksjon
Foto Hans Lie

Steffan sier dette om sin retur
Vil gjerne takke for et denne gangen, det blev desværre ikke helt som jeg have håpet. Men en skade som skulle opereres gjør at det er tid til å flytte hjem igjen. Lykke til videre til Ryger og til folk rundt klubben.

Morten sier dette om Steffan:
Steffan er en håndballnørd inn til benet. Siden han ankom til Stavanger, har Steffan delt ut av sin store erfaring, viten & interesse for håndballen. På trods av en urytmisk sesong, har Steffan altid stået for gode verdier og stilt opp for laget. Sesongen ble forkortet av en muskelskade skade på venstre arm, der desverre har holdt han ute av de siden februar. Returen til norsk håndball ikke lengere end en enkelt sesong.