Største seier på 10 år – Ryger

Største seier på 10 år

10. oktober 2010 vant Viking 40-24 over Stord i Stavanger Idrettshall. På laget den gang bla Joar Gjerde, Kjetil Strand, Erik Rafoss og Ole Andre Lerang. Lerang voktet målet sammen med Kevin Møller som i dag storspiller i Barcelona.

Når bildet sier mer enn ord.

Sist mandag hadde vi deppedag. I dag skal nyte seieren til fulle (med styrkeøkt) før forberedelsene til årets 3 siste kamper starter. Å vinne en kamp i Rema 1000 ligaen er kanskje ikke noen grunn til å heise flagget til topps. Det gjør vi heller ikke. Vi har et mål om sikre plassen i Rema 1000 ligaen, da må kamper vinnes, iallefall på hjemmebane. Men når vi 3 år etter at vi slår Nærbø 2 i 2. divisjon og vinner med 9 mål over et etablert Rema 1000 ligalag fortjener vi å smake på den gode følelsen før nye tøffe kamper kommer.

3 år etter at vi slo Nærbø 2 i 2. div og korsbåndet til Sindre røk slår vi Kolstad med 9 mål. Sindre, Mathias, Trym og Samson har vært med på hele reisen

Vi har selvsagt ikke glemt at vi slo Sandefjord 28-20 16. september i år. Sandefjord er nyopprykket sammen med oss og kom til Storhallen med flere skader. Vi leverte en god prestasjon også da, men kampen i går var mange hakk opp og vi møtte formlaget i Rema 1000 ligaen med 4 seier på de 5 siste kampene. Kampen kom uka etter at vi ruslet slukøret hjem etter å ha blitt utkjempet av Fjellhammer. Kolstad kom nå med et skadefritt lag og både Simen Lyse og Gabriel Setterblom var tilbake i lagoppstillingen. Seieren i går var derfor svært imponerende.

I går vinner vi en stor LAGSEIER. Men vi må få lov å trekke fram Jonas Gunnarson Djuurhus som spilte sin beste kamp i Vikingdrakta. Kolstads dansker var nok i villrede om de var i Stavanger eller på Tivoli i København for de ble sendt ut i den ene karusellen etter den andre og innimellom karusellene ble det flere turer i pølsebua. Det eneste som manglet var en bayer og røde pølser. Her det det Simen Lyse og Martin Kergaard Pedersen som «gjør døren høy og porten vid».

Tivolimester Jonas sørget for at trønderkarusell i 2 x30 minutt og pølsebua var tom før pause.

Spørsmålet flere stilte seg i går var. Når vant Viking en så solid seier i Stavanger Idrettshall? Svaret er 10. oktober 2010 når Viking slår Stord 40-24. (Se lagoppstilling og målscorer fra den kampen her). Det var et sterkt Vikinglag og vi legger merke til at Barcelonamålvakt og Ole Andre Lerang utgjorde Vikings målvaktsduo.

Kaptein Helgi lukket døra bakover og denne gang satt uttellingene fra første minutt.

Vi går inn i en spennende desembermåned der vi møter Elverum søndag før Halden er gjester i Storhallen 13 desember før siste kamp før juleferien er mot Sandefjord i Jotunhallen 19. desember. Vi håper å se dere i Storhallen igjen om 14 dager og takk til dere alle for at det enorme trykket løftet dere gav oss fra tribunen.