Full klaff for G18 og G16 – Ryger

Full klaff for G18 og G16

Denne helga har det vært kvalik til de nasjonale seriene. Lørdag sikret G18 laget seg plass i Lerøyserien, mens samarbeidslaget Viking/Hundvåg fulgte opp i dag med med plass i den nasjonale Bringserien.

G18 kvalifiseringen var lagt til Nadderud Arena, med Haslum som arrangør. I første kamp vant de mørkeblå med store sifre over Rørvik. Det samme gjorde vertslaget Haslum, men med noen få mål færre så var det klart at Viking ville klare seg med uavgjort. Haslum kom tidlig i føringen og det så ut som om vertskapet enkelt skulle blir puljevinner. Men Viking gav seg ikke uten kamp og med en enorm sluttspurt sikret de 27-27 og et poeng og avansement som puljevinner.

Disse deltok lørdag:
Simen Brown Halvorsen, Filip Hagen, Martin Johan Kristiansen Stensland. Lucas Sim, Kasper Foss Eilertsen, Henrik Mæle, Jaran Sandland, Oliver Fosse Petterson, Vebjørn Henriksen Eliassen, Herman Haver, Matias Onarheim, Birk Berentsen, Martin Haga. Sindre Skjeie, Olav Strand-Jakobsen, Thomas Haave-Nilsen, Jesper Røisland

Søndag var det Bringkvalik i Hetlandshallen der samarbeidslaget Viking / Hundvåg skulle ut i kvalifisering mot Bækkelaget og Tjølling. I første kamp mot Bækkelaget kom de bakpå fra start. men utover i kampen kjempet det nykomponerte laget seg tilbake i kampen og kunne til slutt juble for seier 26-21. I søndagens 2. kamp møtte Viking/Hundvåg telemarkslaget Tjølling og dermed full pott og klar for Bringserien på første forsøk.