Sune med 11 spillemål i 3 målstap i Sandefjord – Ryger

Sune med 11 spillemål i 3 målstap i Sandefjord

Sandefjord styrer kampen fra start til mål og vinner med 3 mål i kveldens kamp i Jotunhallen. Vertene kommer med fart som vi i 1 omgang ikke klarer å stå imot. Med 20 innslupne mål i førsteomgangen blir det vanskelig å vinne kamper. Noen lyspunkter er det og ekstra fjær i hatten til Sune som gjør 11 spillemål mot tabelltoeren.

Gaston og Jakob spilte i fjor i Bringserien, nå har de tatt et ytterligere steg og blir belønnet med tillit og spilletid. Foto Svein Erik Fylkesnes

Sandefjord var storfavoritt og hadde allerede før kveldens kamp sikret seg 2. plassen og med det sikret seg kvalifisering til Rema 1000 ligaen. Vi holder sånn noenlunde følge de første 10 minuttene, men derfra og ut omgangen koblet hjemmelaget et grep om kampen som vi aldri klarte å tette. Til pause står det 20-14, i en omgang vi sliter mot et Sandefjord anført av deres beste spiller Linderud som endte opp med 10 mål denne kvelden.

Det har vært en utfordrende inngang til kampen der skadelista vår har vært lengre enn på lang tid. Linus Høgdahl, Birk Berentsen, Lars Henrik Hygen og sist Herman Thysted, som fikk brudd i handa i kampen mot Bergsøy, er ute resten av sesongen. Til kampen ble Ferdinand, Sindre og Theodor C alle meldt kampklare til tross for skadeproblematikk, men det var et ekstra ansvar som ble lagt på våre yngste spilleres skuldre. Sandefjord var i dag et par hakk bedre enn oss, men laget var ikke bedre enn at vi på en god dag kunne bydd de kamp om poengene. Nye konstellasjoner både fram- og bakover gjør at vi gjør flere feil og slipper vertene lettere til enn det som du kan tillate deg om du skal ta med poengene.

Sune i godt driv mot Bergsøy, 11 spillemål mot tabelltoer Sandefjord er en stor prestasjon. Foto Svein Erik Fylkesnes

Med skader gir det både mulighet og tillit til de som tidligere i sesongen har fått mindre spilletid. En som har slått ut i full blomst etter vinterens skadeavbrekk er Sune Ruud. Han spiller en ny strålende kamp og gjør hele 11 spillemål mot tabelltoeren. Det er også gledelig at både Jakob, Theodor og Gaston tar mulighetene de får etter å ha fulgt mye av sesongen fra benken og tribunen.

Nå gjenstår 2 kamper av årets sesong og det blir to nye kamper hvor mye av ansvaret vil ligge på de som entret Jotunhallen i kveld. Søndag kommer Grenland på besøk, den kampen skal vi vinne og med det gi Falk og Grenland kamp om 5. plassen.