Svak åpning kostet oss poengene – Ryger

Svak åpning kostet oss poengene

10 svake åpningsminutter kostet oss poengene i dagens bortekamp mot Charlottenlund i Trondheim. Vi kommer bak 12-3. henter oss inn og er et par ganger et mål bak i målprotokollen. Men istedenfor å ta over initiativet så blir det bomskudd og tekniske feil, da må vi bare erkjenne at det i dag var fortjent at poengene ble igjen i Trondheim.

Odne storspilte i Rygermålet, dessverre var det ikke nok til at vi klarte å snu kampen. Foto Trine Nessler Wichmann

Det unge CSK laget åpent forrykende og vi hang definitivt ikke med i svingene. Men vi viser moral og når lagene går til pause er vi 3 mål bak og har absolutt mulighet til å komme tilbake. Men hjemmelaget gir seg ikke og hver gang vi er i nærheten av de så er det de som klarer å holde hodet kaldt og straffer oss hardt for bomskudd og tekniske feil.

Mens vår hjemmekamp endte med målfattige 18-17 var dagens kamp stikk motsatt, 34-32 og med begge lags målvakter som sine beste spillere så sier det noe om både tempo, forsvarsspill og en helt annen kamputvikling enn sist. Dette CSK laget kunne vi absolutt vært på høyde med, men det er sjelden du får med deg poeng når du kommer så langt bak som vi gjorde, i dag var vi ikke stabile nok til å kunne komme tilbake.

Nå er det bare å rette blikket ei uke fram til neste søndag når OSI kommer på besøk. Det ligger to viktige poeng i potten, to poeng som skal bli igjen i Stavanger. Vi krysser fingre for at vi får tilbake en av høyrekantene, til dagens kamp måtte Jonas kaste inn håndkleet og når Birk måtte ut med skade i slutten av første omgang stod vi igjen med høyrehendt høyrekant.