Takk for innsatsen Odne – Ryger

Takk for innsatsen Odne

Etter en sesong i Rygerdrakta vender Odne nå nesen «hjem» til Trondheim og spill for Melhus.
På vei nordover var det på sin plass å få noen ord med målvakten om tida i Stavanger og hva han kommer til å savne med Stavanger.


Etter flere gode kamper i Rygerdrakta er det nå laget som tok seg til kvalik til Rema 1000 ligaen, Melhus, som skal nytte godt av Odnes egenskaper. Årets Melhusmålvakt Sondre Orheim tar turen til Oslo og Rema 1000 liga for Bækkelaget, trønderne får dermed en ny topp målvakt mellom stengene og vil være en solid utfordrer til en av topp plasseringene også sesongen som kommer.

Du kom til Stavanger for å være med å kjempe om opprykk, men fikk med deg en berg- og dalbanesesong der vi har tatt poeng mot de beste og avgitt poeng mot de svakeste. Hvordan oppsummerer du sesongen for lagets del?
Det har vært en variabel sesong og vi har dessverre ikke vært stabile nok til å være med å kjempe i toppen.

Odne får blomster av Musegatens blomster av en MIL spiller som tegn på banens beste. Foto Trine Nessler Wichmann

For din egen del havnet du ut med skade for så å komme sterkt tilbake og levere flere kamper på høyt nivå, hvordan oppsummerer du sesongen for din del?
Som du sier så har sesongen min blitt noe ødelagt med tanke på skader, spesielt før jul var det tungt. Etter jul løsnet det mer for meg og jeg hadde mange gode og stabile kamper.

Odne i aksjon i kampen mot Bergsøy. Foto Svein Erik Fylkesnes


Nå blir det retur til Trondheim til kjæreste, hunden og leilgheten og spille for Melhus. Selv om du ikke er trønder så kan vi spørre, blir det godt å komme «hjem»?
Å komme tilbake til Trondheim blir veldig godt. Her kjenner jeg byen og klubben godt, det er en trygghet i seg selv. Det blir spennende å se hva vi kan få til i Melhus. Så blir det bra å flytte sammen med samboer igjen.

Lykke til i Melhus. Foto Svein Erik FylkesnesTil slutt, 3 ting du kommer til å savne med Stavanger.
– Treningskulturen
– Kollegaene mine fra Nylund Skole
– Samholdet i laget

Vi takker Odne for året som har vært, ønsker han lykke til i Melhus og gleder oss til å møte han igjen på andre banehalvdel til høsten. En ting er sikkert, de får en solid målvakt og en god lagspiller.