Takk for innsatsen – Ryger

Takk for innsatsen

Når spillerne samlet seg for fellestrening i forrige uke manglet to spillerne som begge har ønsket å finne en ny klubb.

Det er to spillere vi har satt stor pris på som nå forlater oss. Mathias Larsen har gått gradene i Viking og er en av de som var i troppen når vi rykket ned i 2. divisjon og som har vært med på hele reisen opp til Rema 1000 ligaen. Mathias var ute av spill når laget startet oppkjøringen til årets sesong og mistet den viktige perioden med grunntrening.

Mathias Larsen har vært med på en berg og dalbane reise med Viking.
Vi takker Mathias for mange gode år og gode minner og ønsker han lykke til videre.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Når han omsider var i gang og viste seg fra sin beste side i hjemmekampen mot ØIF Arendal ble han skadet og måtte tilbringe mer tid på sidelinja. Det har blitt lite spilletid for Mathias i Rema 1000 ligaen og han ba derfor om å bli løst fra kontrakten for å finne seg en ny klubb. Vi takker Mathias for flotte år i Viking og gir han de beste lykkeønskninger videre i håndballkarrieren.
Takk for innsatsen Mathias. Du har vært en viktig bidragsyter for oss på veien tilbake til Rema 1000 ligaen.

Simon Ypma stod hele cupkampen mot Elverum og viste sitt potensiale der.
Vi ønsker Simon hell og lykke i ny klubb
Foto: Trine Nessler Wichmann

Simon Ypma kom til oss foran debutsesongen i 1. divisjon. De to siste sesongene har han utgjort vårt målvaktsteam sammen med Ole Andre Lerang. Simon er en hardtarbeidene, seriøs og en svært godt trent målvakt som med sine gode holdninger har passet godt inn hos oss. Med Ole Andre sitt gode målvaktspill har det blitt lite spilletid for Simon i Rema 1000 ligaen. Simon er en ung og ambisiøs målvakt som ønsker mer spilletid for sin utvikling og Viking og Simon er derfor enige om å avslutte kontrakten pr 31.12. Vi takker Simon for 2,5 år i Stavanger og har satt stor pris på å ha deg i klubben. Lykke til og de beste ønsker om at du tar nye steg i ny klubb fra alle oss i Viking.

Andre Gjøse Jakobsen, Foto Svein Erik Fylkesnes

Forberedelsene til 2. halvdel av sesongen er i full gang og så snart Færøyingenen er ute av karantenen vil troppen være fulltallig.
Andre Gjøse Jakobsen som har 4 kamper for oss denne sesongen vil bli vår faste 2. målvakt bak Oli, mens Mathias Larsen vil bli erstattet fra vårt rekruttlag.