Takk for nå, Jonas – Ryger

Takk for nå, Jonas

Kampen mot Kristiansand var også en avskjed med Jonas Gunnarsson Djuurhus. Den sympatiske og svært trivelige færøyingen setter kursen for København sammen med sin datter og samboer for å fullføre utdannelsen.

Jonas takket av etter kampen mot Krs. Foto Trine Nessler Wichmann

Jonas har vært en av våre aller beste spillere og med sin enorme vinnervilje og engasjement på banen er han en spiller alle lag setter stor pris på. Med et snitt på nesten 5 spillemål pr kamp sier det seg selv at han etterlater et tomrom som blir vanskelig å fylle. Med både samboer og datter så er det flere hensyn å ta og selv om Jonas var sterkt ønsket med videre så var det nå tid for å prioritere studier. Da blir det opphold i København de neste to årene.

Nå blir det retur til København for Jonas, samboer og datter
Foto: Trine Nessler Wichmann

Det er andre gang Jonas forlater oss. Første møte med Norge for Jonas var 2018/19 sesongen når han kom et stykke ut i sesongen og viste fort sine gode håndballkvaliteter. Når hans datter kom til verden ble det retur til Danmark. Etter et år i Danmark var det stor gjensynsglede når han kom tilbake før fjorårssesongen.

Nå er det altså ny retur til Danmark. Vi sier på gjensyn, for om to år nå studiene er ferdig ser vi gjerne Jonas tilbake i Stavanger. Alle gode ting er 3.

Vi kommer til å savne Jonas både på og utenfor banen.
Foto Trine Nessler Wichmann

Vi takker Jonas for alle hans bidrag på og utenfor banen. Vi ønsker familien lykke til i København og gleder oss til følge deg videre i den klubb du fortsetter din håndballkarriere i.


Skulle savnet etter Norge og Stavanger bli for stort så er det åpen retur.

Lykke til videre Jonas.

På gjensyn om 2 år