Takk publikum – Takk Hundvåg HK – Ryger

Takk publikum – Takk Hundvåg HK

Kampen i går manglet nerve. Den var avgjort lenge før pause. Men stemningen på tribunen var stor, så stor at en kunne tro at det var cupfinale. Vi er smått imponert at over 400 tilskuere tar turen til Stavanger Idrettshall en onsdag med tidlig kampstart. Mest imponerende er det at Hundvåg kom med hele 150 unge håpefulle håndballspillere.

Et ungt Fold lag med flere store tap bak seg kom til Stavanger uten selvtillit og oddsen på borteseier var lav. Det tok ikke mange minuttene før de skjønte at det ble en ny tung dag på banen. I tillegg til et revansjesugent Vikinglag møtte de et entusiastisk hjemmepublikum som fikk spillerne til å sprudle i 2 x 30 minutt.

Trommisene har skapt stemning i mange kamper. Denne gangen fikk de hjelp av unge entusiastiske hundvågspillere.

Det er sånn vi ønsker å ha det. Viking vinner kamper, publikum koser seg og ikke minst er det ekstra kjekt når de som befinner seg på tribunen er den kommende generasjon håndballspillere som koser seg med håndballen også som publikummere.

Alle foto: Svein Erik Fylkesnes / Trine Nessler Wichmann

Kampsponsor var Westco miljø
Sindre er daglig leder i Hundvåg. Her hilser han og tar bølgen med unge Hundvågspillere som vi håper vi ser igjen i hallen i neste hjemmekamp mot Sandnes.

Påtroppende markedssjef Christian Søyland var strålende fornøyd med arrangementet og har allerede invitert Hundvåg tilbake til lokaloppgjøret mot Sandnes neste søndag. Da skal vi vinne kampen både på tribunen og på banen.
Med gårsdagens kjekke kveld så er det nok en grei walk over på tilskuerdelen. Det blir nok vanskeligere å slå formlaget og serielederen på banen. De lyseblå har imponert stort og har nå snart flere poeng enn tilskuere.

Men først venter OSI i Oslo tirsdag. En kamp som igjen krever at vi er på vårt toppnivå