Takk, Tord – Ryger

Takk, Tord

Han er ikke den som hadde fleste minutter på banen, men du verden så mye Tord har betydd for laget og klubben. De fleste målvakter har blitt kjent med hans iskalde straffescoringer, vi som har vært i og rundt klubben har blitt kjent med en varm person, en rollemodell og en som alltid setter andre foran seg selv. Nå er siste straffescoring gjort. Nettkjenningen på hjemmebanen gjør at «pappaen» legger opp og blir tobarnsfar.

To som setter klubben for alt. Anne Jorun med blomster til Tord.
Foto Tor Helge Torgersen

Det har vært en travel logistikk i familien Bleivik siste årene. Med full jobb, ei lita jente å ta hensyn til og kona Kimberly, som også har vært aktiv på håndballbanen, så har det vært litt av logistikk som skulle gå opp. Tords rolle skulle i årets sesong være back up på kanten til Sindre og Lars-Henrik, men skader og iskalde straffescoringer gjorde hans bidrag på banen betydelige. Hans bidrag utenfor banen har som alltid vært betydelige, han er den som trøster, motiverer gir de unge et klapp på skuldra, kommer de med velvalgte ord og den som pisker opp stemninga når det må til.

Opprykk, nedrykk, corona. 5 år har bydd for mye. Nedrykket var tungt. Det har vært i de vanskelige stunder du har vist hva du har vært bygd av.
Foto Svein Erik Fylkesnes

En situasjon som beskriver hvor mye Tord ville legge ned for laget var når vi skulle spille dobbeltkamp mot Fold og Falk og familien Bleivik manglet barnevakt. Etter den sene kampen fredag var det tilbake til Stavanger med morgenflyet lørdag morgen, være familefar, retur til Asker med morgenflyet søndag og bil hjem med laget etter kampen i Horten søndag. To kamper hvor hans bidrag stort sett var iskalde straffescoringer. Alltid med et smil, alltid laget først.

Om sine 5 år i Viking sier Tord dette:
Har gjerne lyst å rette en massiv takk til alle spillere, trenere, støtteapparat og frivillige rundt klubben for å gjøre de siste fem årene av karrieren til de fem beste og minnerike både sportslig og sosialt. I både mot- og medgang har det alltid vært et av dagens høydepunkter å komme til hallen for å trene. Jeg ser virkelig frem til å oppleve Rygers fremtidige suksess fra tribuneplass, og ønsker alle involverte masse lykke til inn mot årets sesong.

Foto Svein Erik Fylkesnes

Takk Tord. For at du er den du er. For at du har vært den rollemodellen og alt du har bidratt med. Når det har blåst som verst er du alltid den du kan stole på, som har tredd fram med gode råd og flotte holdninger.

Nettkjenning på hjemmebane og full jobb. Alt til si tid. Nå legger Tord opp.
Foto Svein Erik Fylkesnes