Takk, Trym. Det finnes ikke mange som deg – Ryger

Takk, Trym. Det finnes ikke mange som deg

I 2016 rykket Viking ned fra 1. divisjon. På laget den gang som i dag var Trym, Sindre og Mathias. I gode og onde dager, heter det. Trym har vært bærebjelken, ja mennesket, ambassadøren, forsvarskjempen og en stor del av kontinuiteten. Kjærlighetens veier er uransakelige heter det, nå blir det samboerskap sammen med sin kjæreste i Bergen som studerer og spiller fotball i Toppserien. Det er derfor et tungt farvel å miste Trym.

Det har blitt to opprykk, det har blitt to nedrykk, det har vært corona, Viking har gått til Ryger og i dette har Trym stått som en bauta, på og utenfor banen. Kaptein Sindre har skrevet dette til sin lagkamerat de siste 7 årene.

Sindres ord når Trym sjekker ut. For denne gang. Vi sier lykke til Trym, på gjensyn. Døra står alltid åpen til deg

TRYM HAMRE JOHANNESSEN – RYGERS NR 6

Jeg ønsker å takke av en klubbspiller, lagspiller, venn og støttespiller.

Trym scorer mot Elverum
Foto Øyvind Andersen

Spillere kommer og går, det er en del av gamet. Noen ganger mister du spillere som du så absolutt skulle beholdt. Når Trym flytter på seg og velger å gi seg i Ryger så mister mer en bare en spiller.

Trym har valgt å gi seg i Ryger for å flytte til Bergen med sin kjære Anette.

Why me? Som sterkeste gutt i klassen har det blitt noen to minutter og røde kort.
Her foreviget av Hans Lie i lokaloppgjør mot Sandnes

Trym har vært en del av A-stallen siden 20/162016 sesongen da vi rykket ned i 2. divisjon. Han har vært med å løfte daværende Viking Håndball opp på det øverste nivået i Norge. Han har vært lojal mot klubben og lagt ned enormt med tid og krefter i klubben vi er så glad i.

Posterboy Trym. Her under lansering av Bambusa t skjorter..

For å bygge lag og sette en kultur i en klubb trenger man ledere som setter eksempler. Trym har gjennom sine år bidratt med å være fremoverlent og alltid meldt seg til tjeneste når det skal jobbes dugnad eller det kommer andre forespørsler. Han viser vei og har alltid vært god likt av alle i klubben.

Noen ganger i gulvet i hver kamp. Foto Hans Lie

Her kommer mennesket Trym inn og det er her han er eksepsjonell. Trym er en sosial, morsom og en inkluderende medspiller som bryr seg om de rundt han. Egenskapen å se alle og kunne lage et trygt miljø for de rundt seg. Trym kan det å by på seg selv. Om det er på banen, trening, garderoben eller lagfest er Trym en spiller som kan byr på seg selv og som er gøy å være sammen med.

Tøffe dueller, her mot Herulf.
Foto Hans Lie

Håndballskolen i regi av Viking Håndball og Ryger har Trym vært med på i alle år. Siste årene har han hatt hovedansvaret og det er ingen tvil om hvem som er barnas (jentenes) favoritt og hvem de heier på når de er på kamp. Når navnene ropes opp på innløp pleier det alltid å være et ekstra hyl når Trym løper på banen. Han har blitt alles favoritt.

I styrkerommet har Trym jobbet seg opp til å bli en maskin. Han løfter mest og tyngst. Rett og slett blitt et beist og en forsvarskjempe av rang. Han er sjefen bakover og er en enrom trygghet for et lag. De prestasjonen og det Trym har vist av forsvarspill holder elitenivå så det holder. Det har kommet etter mange år med hardt arbeid og tålmodighet. En reise som kan og bør være til stor motivasjon og inspirasjon for unge spillere i håndballen.

Vi ønsker deg masse lykke til i Bergen og med nye utfordringer. Satser på at du kommer tilbake når du innser at borte er bra, men hjemme er best.

Tøffe tak mot Charlottenlund.
Foto Atle Mork Oftedal