Tap med 6 mål mot Elverum – Ryger

Tap med 6 mål mot Elverum

Elverum vinner fortjent, men vi viser moral og vilje og jobber oss inn i kampen og gjør at seriefavorittene må jobbe for poengene. Om det ikke ble poeng var det mye positivt å ta med seg på kampen, mest gledelig var det å se Samson Bjørke Kallestad som har fått fart på skuddarmen, 8 spillemål noterte han seg for i kveld.

Elverum tar initiativet fra start og er tidlig oppe i en 4-1 ledelse før vi jobber oss inn i kampen og kommer opp på 4-4 år det er spilt 10 minutt. De neste 12 minuttene er vår svakeste periode og når det er spilt 23 minutt så er hjemmelaget i ledelsen med 13-6. Vi brenner mange store sjanser og kombinasjonen av en god Imsgaard i mål og en spillesugen Mathe ble vanskelig å demme opp.

Samson med en av sine beste kamper. 8 mål i kveld var imponerende.
Her fra hjemmeoppgjøret mot Elverum.

Men vi bukker ikke unna av den grunn. Respekten mot de beste har vi for lenge siden mistet og vi jobber oss inn i kampen og går til pause med 5 mål bak, 16-11. Stå på viljen gir resultater og midtveis i 2. omgang er vi bare 3 mål bak. Det er det nærmeste vi kommer og Elverum holder oss på armlengdes avstand og med et par enkle mål i mot oss på slutten så blir sluttresultatet 33-27.

Billettene til Viking – Halden er nå lagt ut for salg.
Billettene finner du i appen eller på vking.woow.no

Scott var tilfreds med gjennomføringen av kampen: «Jeg er fornøyd med måten vi gjennomfører kampen på. Det var en del positivt å ta med seg videre til de kommende kamper. 7 mot 6 spillet, innsatsen, moralen og Samsons prestasjoner gledet. Skulle vi hatt sjanse på poeng måtte uttellingen vår vært bedre spesielt fra kant (5 av 14) og vi måtte ha vunnet målvaktduellen». Nå skal vi forberede oss godt fram til Halden kommer på besøk søndag.