Tap med 6 mot Runar – Ryger

Tap med 6 mot Runar

Vi taper med 6 mål i bortekampen mot Runar Sandefjord. Vi leverer en godkjent førsteomgang der vi spiller bra bakover og holder oss inne i kampen med flere kontringsmål. Dessverre for oss hadde Runars målvakt Joachim Christensen en av sin bedre dager og var en sterk medvirkende årsak til at vi bare gjør 20 mål.

Jonas Gunnarsson Djuurhus ble kåret til Vikings beste spiller.

Enkelt er det heller ikke for oss når en tynn stall på ny får flere skadeforfall. Til dagens kamp var både Trym Hamre Johannessen, Mathias Larsen og Sebastian Waage Mossestad igjen i Stavanger mens Erik Rafoss var med som Scotts høyre hånd.

Sebastian Waage Mossestad ble skadet mot Fyllingen og ble heller ikke kampklar idag.
Målet er å ha han på banen i hjemmekampen mot Fjellhammer om 14 dager.
Foto Svein Erik Fylkesnes


Vi spiller som sagt bra bakover mens vi framover gjør for mange feil, brenner for mange skudd og stresser når vi ikke kommer til gode avslutningsmuligheter. Sesongen hittil viser at det er mot etablert angrep vi fortsatt mangler stabilt eliteserienivå til å matche de beste lagene helt inn.

Nå venter 14 dager med kampfri før vi møter Fjellhammer til det som blir en svært viktig kamp for begge lag. Vi har stor tro på at vi da kan mønstre full tropp og et revansjesugent Vikinglag som vil vise hjemmepublikummet