Tap mot KIF Kolding – Ryger

Tap mot KIF Kolding

Dagens kamp mot KIF Kolding i Skærbek fritidssenter endte med tap. Etter 7 dager med mye trening og kamper var det lite energi igjen og et slitent Vikinglag måtte se seg slått 31-17.

Kampen mot det danske elitelaget, som foran denne sesongen har forsterket med nordmennene Vetle Rønningen og Thomas Boilesen, satte punktum for et vellykket opphold i Danmark.

Vikinglaget slet i angrep fra første stund og mot en så god motstander er slitne kropper dårlig medisin når mål skal gjøres. Til pause var vi bak 13-7 og til slutt endte det som nevnt med tap 31-17.

Simon voktet målet i dag og fikk nok å gjøre.
Foto: Trine Nessler Wichmann

I dagens kamp fikk 17 åringen Sindre Skjeie sin debut. Sindre har vært med laget hele uka og fikk nå sine første minutter på banen. I sluttminuttene kom også Andre Jakobsen Gjøse inn i målet. På banen var også Tore Nygård som debuterte søndag mot HC Midtjylland. Kjekt med 3 lokale debutanter denne uka.

Tore debuterte mot HC Midtjylland og fikk også spilletid i dagens kamp mot KIF Kolding
Foto: Trine Nessler Wichmann

Etter en kjapp dusj settes nå kursen mot Hirtshals og retur til Stavanger i morgen tidlig. Nå venter restitusjon, egentrening/frihelg før vi mandag tar turen til Nærbø for ny kamp. En stor takk til Mark som har vært med oss hele uka og passet på oss så godt han kan.

Det finnes bare en sjef, det er Mark.