Tapet mot Follo: Spilte bra i 48 minutter – Ryger

Tapet mot Follo: Spilte bra i 48 minutter

Follo inviterte til håndballfest og kronekamp. 1500 tilskuere, (merk dere tallet håndballvenner i Stavanger, det bør vi ha som mål å slå i vår kronekamp 5. desember) dannet en fin ramme rundt kampen og innledningsvis hang vi godt med. Kunne vi bli tidenes festbrems? Så kom 12 minutter som ødela alt av muligheter.

Lagene veksler på å føre kampen. Når 12 minutt er spilt setter Trondur inn scoringen som gir 7-7 på måltavla. Så bestemmer Follo målvakt Victor Warrer at nok er nok. Han redder straffekast, kontringer og skudd fra alle posisjoner. Redningene gir kontra i mot og i løpet av 12 minutt har 7-7 blitt til 15-7. I denne perioden er hjemmelaget gode og oppildnet av sin målvakt spiller de oss ut av hallen.

Trondur noterte seg for 9 mål og ble vår bestemann. Nå skal vi reise oss til søndag når Falk kommer på besøk
Foto Hans Lie

Vi kommer til hektene og men det er Follo som er best også siste del av 1. omgangen og kan gå til pause med ledelse 21-11.

Follo starter best også i andre omgangen så våkner vi til liv igjen. Om Follo tror at seieren er sikret eller om våre gutter har funnet ut av målvaktens utfall er usikkert, men vi er på hugget og spiser inn mål for mål og vi puster hjemmelaget i nakken. Dessverre var gapet for stort, dessverre var vi ikke dyktige nok når vi hadde muligheten og det er bare å konstatere at hjemmelaget fikk to fortjente poeng. For vår del må vi ta med oss de gode periodene og unngå at vår svake periode varer så lenge og koster oss så mye. Det er ikke første gang denne sesongen at vi gjør det vanskelig for oss i denne fasen av kampen.

Derfor spilte ikke Mathias mot Follo. Heller ikke Ferdinand kunne bli med østover.

Nå venter Falk Horten på søndag i en ny tøff hjemmekamp. Vi er på rett spor og selv om vi taper mot Follo er det utvikling og framgang fra kamp til kamp, det gleder oss å se. Til kampen mot Follo var Mathias ute med overtråkk mens Ferdinand ble syk og måtte stå over. Mathias er nok ute mot Falk også, mens vi har godt håp om å få Ferdinand tilbake.

Kampen mot Falk Horten spilles søndag kl 16.00.

Minner også om «årets viktigste kamp», Kronekampen. Sett av 4. desember kl 1800, gratis inngang og du har mulighet til å støtte Ryger ved bare å komme på kamp.