Tatt ut på landslag – Ryger

Tatt ut på landslag

Guttelandslaget (LM06) skal ha samling i Skien og vi gratulerer Gaston Renè Jean-Marie Denichou med plass i 20 mannstroppen som eneste rogalending. På samlingen finner du også vår fysiske trener Håkon Halvorsen.

Samlingen skulle egentlig vært i januar men ble som mye annet da utsatt. Nå gjør Kristoffer Froestad og Jørgen Laug seg klar for å samle 20 talentfulle gutter i det som er vårt yngste landslag LM06.

Til Skien og sin første samling på landsalg.


En som kjenner til Gaston er Sindre Gausdal Johannessen. Vår venstrekant er også trener for samarbeidslaget Hundvåg/Sola/Viking og har i løpet av året blitt kjent med Gaston. Sindre sier dette om hvorfor Gaston har kommet gjennom nåløyet og kommet med på første landslagssamling:

Gaston er et kjempetalent. Han spiller for Viking i Bring og med Viking/Sola/Hundvåg (Gutter 06) i regionserien. Gaston er treningsvillig og veldig opptatt av å utvikle seg. Han er nysgjerrig og veldig søkende etter mer kunnskap for egen utvikling. Gaston har en utrolig passion for trening og er i tillegg en kjempe person som står opp for de rundt seg.

Gaston er treningsvillig og søkende etter mer kunnskap og opptatt av egen utvikling. I tillegg er han en kjempe person som står opp for de rundt seg.

Sindre Gausdal Johannessen, trener for Hundvåg/Viking/Sola i G15 regionsserien


Nå får Gaston mulighet til å vise seg fram for landslagstrenerne. På yngre landslag har NHF ofte valgt å jobbe med en stor gruppe talenter for å få oversikt over hva som rører seg i håndballnorge. Vi gratulerer Gaston og ønsker lykke til.

Her finner du hele innkallingen
https://www.handball.no/nyheter/2022/01/guttelandslaget-kalles-inn-til-samling-i-skien/

Vår fysiske trener Håkon Halvorsen har i flere år vært tilknyttet NHF. Denne gang skal han med 06 landslaget til Skien.
Foto: Trine Nessler Wichmann